anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Redmi 10X Dual SIM Cu Suport 5G Pe Ambele Cartele

FaraUnID
Campion certificat

Redmi 10X va fi primul telefon Xiaomi cu dual SIM și suport dual standby în modul 5G, permițând ambelor cartele SIM să fie conectate la rețele 5G. Telefonul bazat pe chipsetul MediaTek Dimensity 820 va fi unul dintre cele mai accesibile modele 5G de pe piață.

 

Așteptat să fie dezvăluit pentru piețele asiatice în data de 26 mai, Redmi 10X ar putea ajunge și în magazinele europene la o dată ulterioară.

 

 

Cu preț neprecizat, telefonul vine echipat cu display AMOLED și include funcționalitatea Always On, ambele fiind caracteristici de obicei rezervate produselor din gama superioară de prețuri.

 

Fără a intra prea mult în detalii de ordin tehnic, Xiaomi pune accent pe avantajele noii interfețe MIUI 12, demonstrând câteva dintre opțiunile pentru personalizare în cadrul unui teaser video oficial.

 

Cât despre noul chipset MediaTek Dimensity 820, acesta este promis cu performanțe aproape la nivelul unui flagship și tehnologii avansate pentru conectivitate. Afirmația este susținută cu scorul de peste 400.000 puncte obținut în benchamark-ul AnTuTu, substanțial crescut față de predecesorul Dimensity 800. Deși este sesizabilă și testele single-core, creșterea de performanță se face simțită mai ales la rularea aplicațiilor care folosesc multiprocesare (ex. jocuri de Android), patru dintre cele opt nuclee ale chip-ului Dimensity 820 atingând frecvența de 2.6GHz.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/redmi-10x-1...
Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/the_redmi_10x_will_be_the_first_...

7 Răspunsuri 7

rrradux
Junior entuziast
Da, chiar aseara citeam despre el si se anunta a fi un telefon puternic din categoria medie de pret. Sa vedem saptamana viitoare cu ce pret se lanseaza.

FaraUnID
Campion certificat
Pe AnTuTu acest Remi 10X a scos un scor general de 409449 puncte cu: - 129331 puncte pe CPU; - 125348 puncte pe GPU; - 84632 puncte la capitolul memorie; - 70138 puncte la capitolul UX; In testele GeekBench, Redmi 10 X a obtinut un scor de 646 puncte in single-core si de 2529 puncte in multi-core. Sursa - https://www.gsmarena.com/redmi_10x_with_dimensity_820_benchmarked_edges_out_snapdragon_765g_phones-news-43260.php

Jay
Campion certificat
Wow.. cred ca sunt primii cu dual-sim 5G.. sau, n-am fost eu atentă :D...

Anca07
#StarMember
De cand cu lansarea 5G, nu am vazut utilitatea acestuia, insa dublu 5G:), nici atat! Sau poate sunt eu prea old pentru 5G. E suficient 4G din punctul meu de vedere pentru ce folosim noi. Nu cred ca voi trece prea curand la 5G, cu atat mai putin la un telefon ce permite dual sim 5G.

Jay
Campion certificat
Era doar o observație, ca abia au apărut telefoanele astea și am crezut ca durează mai mult pana la dual-sim.. Nici eu nu ma înghesui la 5G si, sunt de părere ca ar fi mai ok sa meargă perfect rețeaua 4G în toată tara... dar, deh, m-am hotărât și eu sa fac 25, sunt puțin mai tinerica.. ☺

Vio73
#StarMember
Poate intră și la Orange! Mulțumim de informații!

Ascary
Campion certificat
Jay,asa s-a întâmplat si cu telefoanele 3G (nu erai născută pe atunci), apăruseră inainte ca reteaua 3G sa fie dezvoltata. Bine nu au fost o puzderie de telefoane cum se întâmpla acum,dar erau si tin minte ca ne laudam cu telefoanele noastre 3G desi această funcție era inutilă.