anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi Note 10 Lite

FaraUnID
Campion certificat

Xiaomi Mi Note 10 Lite cu această ocazie, Xiaomi adaugă în seria Mi Note 10, lansată în urmă cu câteva luni și un nou membru mai puternic. Acesta vine cu un procesor Snapdragon 730G, un display AMOLED curbat de 6,47” Full HD+ și opțiuni de memorie RAM de la 6 la 8 GB. Acest model are un sistem de camere similar cu cel de pe Redmi Note 9 Pro, cu 64 + 8 + 5 + 2 megapixeli și un acumulator mai mare, de 5.260 mAh.

 

Specificații

- Display: 6,47”, AMOLED, FHD+ (2.340 x 1.080 pixeli), HDR10

- Procesor: Snapdragon 730G @ 2,2 GHz (octa-core, 8nm)

- RAM: 6 GB /8 GB LPDDRX4

- Stocare: 64 GB /128 GB UFS 2.1

- Cameră: 64 MP f/1.7 wide + 8 MP f/2.2 ultra-wide + 5 MP f/2.4 macro + 2 MP f/2.4 adâncime

- Cameră frontală: 16 MP f/2.4 (AI)

- Card: nu

- Baterie: 5.020 mAh, încărcare rapidă la 18 W

- Dimensiuni: 162,3 x 77,2 x 8,9 mm

- Greutate: 199 g

- Altele: dual-SIM, amprentă în ecran, jack 3,5 mm, port IR

 

Pentru Xiaomi Mi Note 10 Lite, avem prețuri în euro pentru două dintre variante:

- Xiaomi Mi Note 10 Lite 6 GB + 64 GB – 349 euro

- Xiaomi Mi Note 10 Lite 6 GB + 128 GB – 399 euro

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/xiaomi-anunta-redmi-note-9-si-9-pro-alaturi-de-mi-note...

 

Si aici avem 2 modele care pe hartie se prezinta bine si sunt comercializate la un pret corect. Poate pentru unii lipsa cardului de memorie poate fi un inconevient.

 

La capitolul pret, la sumele vehiculate in articol, mai adaugati cca 20% si o sa avem o privire de absamblu asupra pretului de raft in magazinele din Romania.

18 Răspunsuri 18

Anca07
#StarMember
Chiar in dimineata aceasta citeam despre acest telefon si despre samsung s10 lite. Xiaomi m-a impresionat cu acea capacitate de 5000mAh a bateriei. Un rival destul de bun pe piata telefoanelor la acest moment. Nici pretul nu este foarte piperat as spune...

FaraUnID
Campion certificat
Dupa cel mai recent scandal in care este implicata Xiaomi https://comunitate.orange.ro/questions/2325121-xiaomi-acuzata-spioneaza-utilizatorii-incognito este posibil ca toata treaba asta sa le dea cu virgula.

Jay
Campion certificat
Daca telefonul are suficienta memorie și acum au din ce în ce mai multa, lipsa spațiului pentru cardul de memorie, n-ar trebui sa afecteze prea tare vânzările..

Ascary
Campion certificat
Da,pentru utilizatorul obisnuit 128GB este arhisuficient.

Miha_Z
#StarMember
Oricum nu m-as fi indreptat spre Xiaomi, cu toate ca la caracteristici vs pret sta bine de tot. Consider ca inca este o firma No name si daca adaugam si practicile de spionaj, mai adaug inca un minus.

FaraUnID
Campion certificat
Daca unii tot bat moneda pe spatiul de stocare limitat la "doar" 128GB si lipsa suportului pentru un card de memorie: Zilele trecute a fost inventata o chestie absolut geniala - stocare in cloud se numeste ea - si este disponibila oricui, oriunde, oricand iar serviciul poate fi accesat de pe cam toate duspozitivele echipate cu un browser la internet si o conexiune decenta. Pana si la Orange exista optiunea Orange Cloud Unlimited disponibila pentru 3 euro / lunar https://www.orange.ro/orange-cloud/

Vio73
#StarMember
Câte modele ieftine și bune scot ăștia de la Xiaomi! Sigur, pentru pretențioși poate nu sunt convenabile, dar dacă stai și le compari în raportul calitate-preț, constați că nu prea ai ce lua la fel de bun.

RecenziiPeBune
Explorator entuziast
Mi-e greu sa cred ca Mi Note 10 Lite va coste 350e + 20% la noi. Ar insemna 2000 lei, iar in jurul acestui pret se gaseste Xiaomi Mi Note 10.

FaraUnID
Campion certificat
Cam toate preturile de raft de la noi sunt formulate asa, iar pretul dat de producator in USD la noi s-a transformat in EURO la care s-a adaugat si un XX% taxa de smecher. Exemplu iPhone S(aracie) E(dition) 2020: Pret anuntat de Apple 399 USD vs pret de raft practicat in Romania cca 2400 lei, adica undeva pe la 500 euro.

FaraUnID
Campion certificat
Avem si informatii noi si oficiale legate de preturile recomandate (ATENTIE - in Romania recomandarile sunt facultative) de Xiaomi pentru Romania, in cazul lui Xiaomi Mi Note 10 Lite. - Xiaomi Mi Note 10 Lite in varianta cu 64 GB stocare de stocare si 6 GB RAM -> 1700 lei; - Xiaomi Mi Note 10 Lite in varianta cu 128 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM -> 1800 lei; Telefonul Xiaomi Mi Note 10 Lite a fost lansat in mod oficial astazi, dar cateva modele au fost trimise anterior spre testare, printre fanii marcii. Scorul obtinut de acest Xiaomi Mi Note 10 Lite in testele AnTuTu este de 270.963 de puncte, iar in Geekbench 5, 1723 de puncte in multicore si 542 in single core. Sursa - https://zonait.ro/mi-note-10-lite-este-inca-un-argument-solid-pentru-fanaticii-xiaomi/

Ascary
Campion certificat
Prețu',prețu'...unde-i prețu'? :))

Miha_Z
#StarMember
Sunt bune scorurile obtinute de Xiaomi Mi Note 10 Lite? Eu nu ma pricep la acele teste si nici la scorurile spuse de tine.

Ascary
Campion certificat
Scorurile sunt pentru pasionati (era sa zic maniaci) si n-au nici o relevanță pentru utilizatorul obisnuit. Tie iti este drag S9-ul si Note-le 10 dar daca ai sti ce scoruri au in benchmark-uri si mai ales de cine sunt bătute data viitoare nu stiu daca ai mai cumpara Samsung,asa ca mai bine stai in "neștiința" ta si uită de teste 🙂

Miha_Z
#StarMember
@Ascary de cand sunt in Comunitate am mai invatat si eu ceva. :)) Si desi nu-mi place sa recunosc sunt marci mai putin cunoscute care depasesc in caracteristici Samsung-ul. Faima si "marca" fac ca firma Samsung inca sa aiba fani si s-o claseze in unele topuri. 😞