anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro şi Mi 10 Lite 5G anuntate pentru pieţele internaţionale

FaraUnID
Campion certificat

Anunţate pentru piaţa din China încă de luna trecută, Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro vin cu ecrane OLED edge-to edge. Diplay-ul de 6.67” dispune de certificare HDR10 +, suportă rezoluţia 1080 x 2340 pixeli şi foloseşte o rată de refresh la 90Hz. De asemenea, ambele telefoane vin echipate cu cel mai puternic chipset Qualcomm al momentului - Snapdragon 865, concurând în termeni de performanţă rivalul Galaxy S20. În funcţie de buget, cumpărătorii pot opta pentru 8 GB sau 12 GB memorie RAM.

 

 

Ambele modele sunt dotate cu LiquidCool 2.0, un sistem de răcire bazat pe cameră de vapori şi mai multe straturi de grafen şi de grafit suprapuse, care ajută la distribuirea căldurii pe întreaga suprafaţă a carcasei.

 

Modelul 5G suportă 5G multilink pentru agregarea mai multor conexiuni simultane, folosind până la 3 reţele (2.4G/5G Wi-Fi şi date mobile) în acelaşi timp pentru maximizarea vitezelor de transfer. În plus, ambele telefoane au suport Wi-Fi6, cel mai avansat standard Wi-Fi disponibil în momentul de faţă. Această tehnologie creşte semnificativ viteza de upload şi download, şi reduce aglomerarea reţelelor atunci când sunt conectate mai multe telefoane.

 

XIAOMI MI 10 PRO

- Xiaomi Mi 10 Pro vine cu acumulator de 4500mAh şi tehnologie de încărcare rapidă, spuportând puteri de până la 50W prin cablul USB-C, respectiv 30W în modul de încărcare wireless. De asemenea, opţiunea reverse charging poate fi folosită pentru încărcarea altor gadgeturi wireless compatibile, folosind acumulatorul telefonului mobil.

 

Telefoanele Xiaomi Mi 10 Pro şi Mi 10 includ modul NFC multifuncţional şi transmiţător infraroşu pentru controlul de la distanţă al dispozitivelor electrocasnice.

 

XIAOMI MI 10 LITE 5G

- Xiaomi Mi 10 Lite 5G vine cu ecran AMOLED TrueColor de 6.57’’ şi sistem quad-camera de 48MP. Telefonul dispune de chipsetul Snapdragon 765G, folosit în tandem cum modemul Qualcomm X52 pentru partea de conectivitate 5G. Lista dotărilor este completată cu acumulator de 4160 mAh şi încărcare rapidă (putere 20W)

 

PRETURI

- Xiaomi Mi 10 Pro este disponibil în 2 variante de culoare, Alpine White şi Solstice Grey, şi 1 opţiune de memorie 8GB+256GB la preţul recomandat de 999 euro.

- Xiaomi Mi 10 este disponibil in 2 opţiuni de memorie de 8GB+128GB şi 8GB+256GB, şi 2 variante de culoare Twilight Grey şi Coral Green, la preţul recomandat de 799 euro.

- Xiaomi Mi 10 Lite 5G va fi disponibil din luna mai la preţuri începând cu 349 euro, pe canalele oficiale Xiaomi şi în Mi Stores.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/xiaomi-anunta-lansarea-seriei-de-telefoane-mi-10-mi-10-pro-si-mi-10-lite-5g-pentru-pietele-internationale-19026027/

 

@Samsung si @Huawei Iata ca se poate sa ai telefon compatibil 5G si fara sa scoti 1000+ euro din buzunar gratie acestui Xiaomi Mi 10 Lite 5G.

 

Un tabel comparativ in care sunt evidentiate diferentele dintre aceste 3 modele poate fi consultat aici https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10055&idPhone2=10082&idPhone3=10159#diff-

1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Începând de astăzi Xiaomi Mi 10 este disponibil la precomandă, exclusiv online: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-mi-10-128gb-twilight-grey

Produsul vine cu două cadouri: căști wireless și premium service display 2 ani.

Livrarea se va face începând cu 27 aprilie și perioada de precomandă se încheie pe 3 mai (23:59).

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Ascary
Campion certificat
Foarte frumos telefonul. Ca sa nu mai zic de pret. Multumim FaraUnID.

teacher_
#StarMember
Cred că așteptam mișcarea asta de la Xiaomi. Rămâne de văzut cate vânzări va avea, cu aceasta criza...! Destul de bine echipat, o să fie cumpărat, mai ales în Asia.

Ascary
Campion certificat
De ce mai ales in Asia?!

teacher_
#StarMember
Pentru că, deocamdată piata de desfacere a modelelor Xiaomi rămâne Asia. In Romania nu știu dacă 1% au telefoane de la acest producător, in schimb ce in toate orașele importante asiatice au 3-4 reprezentanțe. Am văzut și în Bangkok, și în Kuala Lumpur, și în alte 2-3 orașe vizitate. Și asta anul trecut.

FaraUnID
Campion certificat
Din moment ce este anuntat pentru pietele internationale este evident faptul ca respecta directivele UE in materie si ca va fi compatibil cu frecventele utilizate de operatorii europeni.

Ascary
Campion certificat
teacher,reciteste titlul..."pentru pietele internationale"!

teacher_
#StarMember
Ai dreptate, eu cred că va începe să prindă și în Europa, mai ales după lipsa comodului (pentru unii) Google play pe terminale Huawei... Spuneam doar că încă Europa este reticentă. P.S. am uitat cuvântul principală, in postarea trecută. Piata principala rămâne cea asiatica.

teacher_
#StarMember
Și vine marea întrebare... Care dintre modele credeți că vor fi in oferta Orange?

Ascary
Campion certificat
"principală" sau "mai ales" e acelasi lucru...

teacher_
#StarMember
După cum am precizat și mai sus "deocamdată" ":))"

FaraUnID
Campion certificat
@teacher_ Eu am renuntat de mult in mai achizitiona telefoane din magazinul online Orange, principalul motiv fiind pretul acestora practicat de catre companie. Cel mai recent exemplu este Orange Neva Jet care este comercializat aproximativ la acelasi pret cu telefonul original si cu firmare curat. Strict in aces acest caz, important este ca avem magazin oficial Xiaomi Romania, avem Altex, avem Flanco, etc. Daca Orange doreste sa promoveze 5G-ul si sa atraga clienti spre aceasta tehnologie, nu o poate face cu telefoane al caror preturi pleaca de la 1000 euro si abonamente de 25 de euro lunar.

Vio73
#StarMember & January's Problem Solver
Hai că e bine! Poate ajung și la noi, la prețuri mai mult decât decente. Oricum, cu criza aceasta, vom fi mult mai atenți cum cheltuim piștarii!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! Începând de astăzi Xiaomi Mi 10 este disponibil la precomandă, exclusiv online: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/xiaomi-mi-10-128gb-twilight-grey

Produsul vine cu două cadouri: căști wireless și premium service display 2 ani.

Livrarea se va face începând cu 27 aprilie și perioada de precomandă se încheie pe 3 mai (23:59).

neutrosb
Începător
Buna ziua, Aveti idee daca si cand Mi 10 Pro va intra in oferta Orange? Multumesc.