anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi a brevetat un smartphone cu căști wireless încorporate

FaraUnID
Campion certificat

Compania Xiaomi a brevetat un model de smartphone care vine cu căști wireless, nu în cutie, ci încorporate în telefon.

 

Acest lucru nu înseamnă neapărat că producătorul chinez va realiza dispozitivul, însă știm că Xiaomi experimentează frecvent. Un exemplu este Mi MIX Alpha 2 https://comunitate.orange.ro/questions/2404116-concept-xiaomi-mix-alpha-2 , un concept de telefon cu două ecrane și o singură cameră foto

 

Căștile vor putea fi accesate în telefonul imaginat de Xiaomi așa cum este scos stylus-ul pe phablet-urile Galaxy Note, prin apăsarea pe capătul lor.

 

Primele imagini cu conceptul au apărut în iunie. Atunci s-a crezut că cele două cercuri de pe marginea de sus a telefonului sunt camere pop-up. Acestea sunt, de fapt, căști wireless.

 

Căștile sunt și ele neobișnuite. Pentru a fi puse în urechi, acestea trebuie îndoite în forma potrivită. Acest lucru este permis de o balama.

 

Terminalul pare să aibă o cameră frontală ascunsă sub ecran și nu dispune de difuzoare vizibile.

 

Un astfel de design vine cu mai multe neajunsuri. Căștile nu au o formă care să potrivește bine în urechile utilizatorilor, iar smartphone-ul nu ar avea, cel mai probabil, rezistență la praf și apă. Mai mult, pentru a face loc pentru căști în carcasă, inginerii Xiaomi ar fi nevoiți să facă și alte compromisuri. Ar putea fi vorba de o baterie mai mică sau renunțarea la încărcarea wireless.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/xiaomi-a-br...

 

2 Răspunsuri 2

Jay
Campion certificat
Nu e o idee rea.. mai ales ca sunt la mare căutare căștile wireless în ultimul timp.. si eu m-am tot uitat, dar, nu m-am putut hotărî..

Vio73
#StarMember
Cred că e o idee excelentă, care va avea succes în viitor! Probabil că ideea respectivă va fi preluată și de alții.