anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vulnerabilitate Facebook Messenger pentru Windows

FaraUnID
Campion certificat
Cercetătorii de la Reason Labs, departamentul specializat în amenințări cibernetice al furnizorului de soluții de securitate Reason Cybersecurity, au dezvăluit detalii despre o vulnerabilitate pe care au descoperit-o recent, în aplicația Facebook Messenger pentru Windows.
Vulnerabilitatea, care se află în versiunea 460.16 a Facebook Messenger, ar putea permite atacatorilor să utilizeze aplicația pentru a executa fișiere malițioase pe un sistem deja compromis.
Vulnerabilitatea a fost remediată în versiunea 480.5, care este cea mai recentă versiune testată de speaciliștii Reason. Utilizatorii care încă rulează versiunea vulnerabilă sunt sfătuiți să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune.
Sursa - https://thehackernews.com/2020/06/facebook-malware-persistence.html
Pentru cine nu a inteles exact, este vorba de aplicatia Facebook Messenger pentru calculator cu sistem de operare Windows. Vulnerabilitatea nu se manifesta in cazul accesarii din browser a Facebook Messenger.
2 Răspunsuri 2

Jay
Campion certificat
Am primit acum mult timp o invitație sa folosesc varianta desktop, dar, nu mi-a plăcut.. plus ca, eu nu am știut cum se da logout din messenger.. n-am reușit sa-mi dau seama și am schimbat parola la Facebook, evident cu delogarea tuturor dispozitivelor.. Si nu mi-a mai trebuit Facebook Messenger pe PC..

Vio73
#StarMember
Și eu am primit invitația aceea, dar nu i-am dat curs. Văd că sunt din ce în ce mai multe vulnerabilități, pe zi ce trece! Mulțumim de informare!