anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

V-ați cumpăra OnePlus 8/8 Pro?

Anonim
Neaplicabil

Sunt din ce în ce mai multe detalii despre OnePlus 8/8 Pro.

V-ați cumpăra acest telefon?

Dacă da, de ce?

Dacă nu, de ce?

Dacă va avea un preț mai mic decât Huawei P40 cu siguranță îl voi lua în calcul.

 

Zvonuri: OnePlus 8 va costa aproximativ 549 euro iar 8 Pro aproximativ 799 euro

Sursă:

https://www.google.com/amp/s/www.tomsguide.com/amp/news/oneplus-8-rumors

 

Specificații (zvonuri):

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9919&idPhone2=10161

13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Să știi că OnePlus a început să convingă pe piata din Romania. Eu am văzut că sunt promovate aceste telefoane și la marii retalieri, ceea ce înseamnă că sunt așteptări mari de cumpărare. Ar fi o variantă, dacă rămân acestea preturile sunt de luat in calcul.

Anonim
Neaplicabil
Da, ai dreptate! Eu chiar le iau în calcul și sper că zvonurile se vor adeveri. Unde le-ai văzut? Ce modele?

teacher_
#StarMember

Pai..te las sa te uiți chiar tu. https://m.emag.ro/search/telefoane-mobile/oneplus/c?ref=autosuggest_category1

Vio73
#StarMember
La ce specificații au, normal că mi-aș cumpăra! Procesoarele alea sunt cele mai tari din piață, și au cam tot ce vrei aceste telefoane.

FaraUnID
Campion certificat
OnePlus 8 Pro are probleme oarecum similare vârfului de gamă Samsung, ecranul cu rezoluție QHD+ și rată de refresh la 120Hz dând „rateuri” în anumite situații. Din fericire, problemele par să fie unele de natură software, producătorul OnePlus neglijând în eforturile sale de a aduce cât mai devreme pe piață noul flagship câteva etape esențiale de testare și calibrarea versiunii de Android pentru compatibilitatea perfectă cu hardware-ul folosit. Variind de la o aplicație la alta, simptomele pot fi colorarea ecranului în verde atunci imaginea este predominant în nuanțe de gri, auto-ajustarea contrastului cu pierderea detaliilor în porțiunile întunecoase din imagine, problema manifestându-se inclusiv la rularea clipurilor video. Confirmând problemele semnalate, producătorul anunță că investighează situația. Între timp, fanii care s-au grăbit să obțină la precomandă cel mai nou flagship OnePlus se arată nemulțumiți de nivelul îndoielnic de calitate oferită, unii dintre aceștia alegând deja să returneze telefonul pentru care au plătit aproximativ 1000 de dolari. Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-8-pro-2-19143945/ Sursa 2 - https://www.slashgear.com/oneplus-8-pro-pre-order-units-reportedly-have-varying-screen-issues-24618137/

Marius_41
Începător
Da ! Mi se pare un telefon la acelasi nivel cu Samsung si Apple si la un pret mai mic .Nu ar fi rau sa apara si la Orange in oferta.

GeoSdg
Începător
Da as cumpăra! Și sper sa îl aducă Orange deoarece am abonament la ei de 10 ani... Oricum operatorul care îl aduce are de câștigat

Cristi_17
Începător
Da mi-as cumpăra, am avut un oneplus 7pro, rula fara probleme. E drept am avut varianta 12 gb de Ram, avea viteza nu gluma. Cred ca noul 8pro face minuni.

Poptitus
Începător
Categoric că aș cumpăra. Nu știu de ce Orange nu introduce telefoanele Oneplus in oferta lor? Nu știu ce mai așteaptă... Telefoane care sunt peste Samsung și Huawei și să nu fie introduse doar pentru că nu au parte de marketingul agresiv?

Ascary
Campion certificat
Si de ce-ar fi Orange obligat sa bage acest telefon in oferta? Ei baga ce se vinde si ce se cauta. One Plus este pentru cunoscatori iar pentru cativa zeci de entuziasti probabil ca nu merita efortul,riscand astfel sa ramana cu ele pe stoc. Deocamdata,Huawei,Samsung,Apple plus alti cativa producatori sunt cei care atrag clientii. One Plus cu OS-ul lui simplist dar si cel mai bun din lume nu va atrage privirile. Doritorii si-l pot achizitiona din alte magazine,cel mai probabil straine si mai ales online.

Poptitus
Începător
Ascary, bineînțeles că Orange bagă în ofertă ce se vinde și ce se caută. Dacă va băga și Oneplus în ofertă, se va vinde cu siguranță! N-o să rămână cu ele pe stoc! Mă repet, Oneplus nu au reclame la televizor cum au Samsung, Huawei și alții. Dar calitatea se va vinde singură! Un început este in toate, nu?

Vio73
#StarMember
Eu aștept alternative mai ieftine la Samsung, dar de calitate.

JIPA_IONEL
Junior
Mi-aș dori foarte mult one plus 8 pro este SUPERLATYWE