anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stremio, alternativa Netflix

Ascary
Campion certificat
Acum cand stam mai greu cu banii si vrem sa urmarim un film gratis va recomand aplicatia Stremio.Cele mai importante avantaje ale acestei aplicatii comparativ cu site-urile de filme online sunt urmatoarele:
– Aplicatia poate fi instalata pe orice sistem de operare, iar modul de instalare nu difera in functie de acestea (vezi aici cum se instaleaza pe mobil, android).
– Poti vedea filme online subtitrate 4K UHD, insa majoritatea pot fi gasite in format HD si Full HD. Unele filme pot fi vazute si in format 3D.
– Iti poti alege subtitrarea care se potriveste cel mai bine.
– Filmul se incarca foarte repede si nu se intrerupe in timpul vizionarii.
– Probabil unul dintre cele mai mari avantaje fata de site-urile de filme online este acela ca nu esti deranjat de reclame. Nu exista niciun fel de reclama!
– Filmele au o descriere foarte buna, poti vedea ce nota au pe IMDB, poti vedea trailer-ul acestora inainte de a da play filmului. Interfata nu este foarte diferita fata de cea a Netflix.
– Iti poti face liste cu flime pe care intentionezi sa le vizionezi in viitor;
– Daca ai inceput sa urmaresti un film insa nu l-ai terminat atunci cand vei deschide din nou aplicatia acesta va fi reluat de unde ai ramas.
Pentru android aplicatia o gasiti in Google Play si apoi faceti cast cu televizorul vostru,daca nu aveti android pe televizor. Urmariti prin wifi ca sa nu va consumati traficul.
Daca nu va descurcati cu instalarea,subtitrari,setari etc puteti sa ma intrebati aici si va raspund cu placere.
64 Răspunsuri 64

Vio73
#StarMember
Pe tv cu android merge. Eu am mai multe astfel de tv-uri și îmi apare aplicația respectivă.

Doina_4
Începător
Bună am început sa vizionez pe Stremio, în principiu, e buna aplicația, dar traducerea lasă de dorit, ex urmăresc Charmed 1998. În cepe ep dar traducerea nu este cea din Charmed 1998, este traducerea din Charmed cel nou, nu știu dacă ma înțelegeți mulțumesc

ValiC
Începător
Cum selectezi ce subtitrare se potriveste? Folosesc Stremio pe android tv, pot selecta doar limba subtitrarii,atat. Incarca el subtitrarea si multe nu se potrivesc, sunt decalate . Deci mi-ar trebui o metoda de selectie. Merci

Doina_4
Începător
Bună ziua, va rog mult puțin ajutor, cum procedez sa am o subtitrare bună și nu decalata. Și sa nu mai am dialogurile dela alt serial, ex :urmăresc Charmed 1998 și am dialogurile din noulCharmed. mulțumesc mult

Ascary
Campion certificat
Buna Doina. Dupa ce deschizi filmul ai sus un buton subtitles. Apesi pe el si ai optiunile urmatoare: delay,size si vertical offset. Pe bara delay,apesi plus-minus in functie de intarziere. ________________ La alegerea filmului ai mai multe surse in functie de cate addon-uri ai instalat. Alege sursa a carei subtitrare iti convine.