anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Spotify Premium Duo se lanseaza în România

FaraUnID
Campion certificat

Spotify tocmai a anunțat un nou tip de abonament numit Premium Duo. Acesta este un abonament intermediar între cel Premium standard, pentru un singur cont și cel Family, care poate găzdui până la șase conturi.

 

Premium Duo, după cum sugerează și numele, este un cont care oferă toate beneficiile premium pentru două conturi. Spotify spune că Premium Duo este dedicat cuplurilor care locuiesc în aceeași casă.

 

 

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial Spotify, unde sunt prezentate toate funcțiile pe care acest nou abonament le oferă. De fapt, nu oferă ceva tocmai nou, ci doar o nouă opțiune de abonare. Unul dintre conturi trebuie să opteze pentru Premium Duo. Spotify cere adresa de acasă a utilizatorului și o metodă de plată. Odată înscris un cont Duo, cel care l-a făcut poate apoi să își invite partenerul la acest cont printr-un simplu link.

 

Alăturarea unui cont secundar Duo se face la fel de simplu, doar că nu mai necesită o metodă de plată. Pur și simplu confirmi aceeași adresă de acasă și ai acces la toate beneficiile Premium și pe contul secundar. Evident, cel mai mare avantaj este eliminarea completă a reclamelor din interfața Spotify dar și dintre piese. Totuși există și alte avantaje precum descărcarea locală a pieselor, posibilitatea de a alege în playlist-uri ordinea de redare și posibilitatea de a descărca orice piesă, album sau playlist local.

 

Singura funcție 100% nouă și exclusivă acestui nou tip de abonament este un nou playlist, accesibil de ambii utilizatori. Se numește Duo Mix și va genera în fiecare zi o selecție de piese dintre preferințele ambelor conturi.

 

Cei care nu au mai avut abonament premium în trecut, pot primi o lună gratuită de Premium Duo la înscrierea contului, valabil pentru ambii utilizatori. Prețul în România pentru un abonament Spotify Premium Duo este de 6,5 euro, cu 1,5 euro mai mult decât abonamentul Premium obișnuit. Un abonament Family, care permite înscrierea a șase conturi diferite, costă 8 euro.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/muzica-si-filme/spotify-lans...

 

Poate fi o facilitate utila pentru fanii serviciului in sine. Eu nu sunt genul, mai ales ca in momentul in care discutam despre ascultat muzica internetul ne ofera multe alte N alternative complaet gratuite.

3 Răspunsuri 3

svetalex
Senior certificat
Personal nu cred că aș plăti pentru o aplicație de muzică, atâta timp cât există YouTube gratis :) Nu am testat Spotify, ci am avut un cont Deezer, dar nu pot spune că am devenit fan al acestor aplicații. Nu mă deranjează în mod special reclamele, chiar uneori simt că mai aflu lucruri noi, mai ales că mă uit f rar la TV

FaraUnID
Campion certificat
In cazul acestor servicii premium avem un tipar foarte bine conturat, acela al utilizatorului simte nevoia sa epateze, sa iasa din turma, utilizator care activeaza tot felul de pachete premium dar care asculta muzica in casti de 10 lei sau in boxe / difuzoare achizitionate la taraba din bazar.

svetalex
Senior certificat
@FaraUnID eu nu văd lucrurile așa :). Mi se par niște aplicații pentru adolescenți, din experiența cu copiii mei (care nu sunt neapărat încă adolescenți) ei au tendința de a cumpăra tot felul de aplicații, doar pentru a se alinia cu ceilalți colegi.