anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sony investește 250 milioane dolari în Epic Games

Vio73
#StarMember

Sony Corporation („Sony”) și Epic Games, Inc. („Epic”) au anunțat că Sony a acceptat să facă o investiție strategică de 250 de milioane de dolari pentru a dobândi un procent minoritar în compania Epic, prin intermediul unei filiale deținută integral de Sony. Investiția consolidează o relație deja strânsă între cele două companii, dar și misiunea comună de a promova cele mai noi tehnologii, divertisment și servicii online conectate social.

 

Investiția va permite companiilor Sony și Epic să își extindă colaborarea pentru bunuri și tehnologie de divertisment, precum și pentru platforma de divertisment social și ecosistemul digital Epic, pentru a crea experiențe unice pentru consumatori și creatori. Aprobarea investiției este supusă unor condiții obișnuite, inclusiv aprobări ale autorităților de reglementare.

 

„Tehnologia puternică a Epic în domenii precum grafica îi plasează în fruntea dezvoltării motoarelor de jocuri, cu Unreal Engine și alte inovații. Nu există un exemplu mai bun în acest sens decât experiența revoluționară de divertisment a Fortnite. Prin investiția noastră, vom explora oportunități pentru o colaborare suplimentară cu Epic, care să încânte și să aducă valoare consumatorilor și industriei în general, nu numai în jocuri, ci și în întreg peisajul de divertisment digital în evoluție rapidă”, a declarat Kenichiro Yoshida, președinte și CEO la Sony Corporation.

 

„Sony și Epic au creat ambele afaceri la intersecția creativității și tehnologiei și împărtășim o viziune a experiențelor sociale 3D în timp real care duc la o convergență a jocurilor, filmului și muzicii. Împreună ne străduim să construim un ecosistem digital și mai deschis și mai accesibil pentru toți consumatorii și creatorii de conținut”, a declarat Tim Sweeney, fondator și CEO al Epic.

 

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie de divertisment creativ, cu o bază solidă de tehnologie. De la jocuri și servicii de rețea la muzică, electronice, semiconductori și servicii financiare, scopul Sony este să aduce în lume emoție prin puterea creativității și a tehnologiei. Sony, este printre altele, producătorul PlayStation, cea mai nouă versiune a consolei de jocuri (PS5) urmând sa se lanseze la sfârșitul acestui an.

 

Despre Epic Games

Fondată în 1991, Epic Games este o companie lider de divertisment interactiv, dar și furnizor de tehnologie pentru motoare grafice 3D. Epic operează Fortnite, cel mai important joc din lume în prezent, cu peste 350 de milioane de conturi și 2,5 miliarde de conexiuni între prieteni. Epic dezvoltă, de asemenea, Unreal Engine, care este motorul grafic lider în lume pentru jocuri, dar care este adoptat și în industrii precum cea de film și televiziune, arhitectură, automobile și producție, pentru vizualizare și simulare. Epic are peste 2.200 de angajați în 35 de birouri din întreaga lume, cu sediul central în Cary, Carolina de Nord.


Sursa:
https://www.hdsatelit.com/2020/07/sony-investeste-250-mil...

 

Mi se pare interesant faptul că Sony investește tot timpul în noile tehnologii. Voi ce părere aveți?
Mulțumesc!

3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember
Foarte bine, mai scot și ei capul în lume cu ceva nou, când este vorba de tehnologie. Cred că perioada de glorie a trecut, când au fost asociați cu cei de la Ericsson.

Jay
Campion certificat
Ma mir ca-si permit sa investească asemenea suma, având în vedere perioada asta, când mulți au probleme, din cauza ca s-au pus multe in așteptare, vânzările au scăzut.. si, de ei nici n-am prea auzit sa iasă în evidenta în ultimii ani..

FaraUnID
Campion certificat
"Sony investește tot timpul în noile tehnologii" - Care sunt alea??? Sony produce console si jocuri de consola de cativa ani buni, iar Epic Games exista de prin 1991. Care sunt noile tehnologii in care investeste Sony?