anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung lansează în România noua gamă de televizoare

Vio73
Campion certificat

Samsung Electronics anunță că lansează în România noua game de televizoare QLED 4K, a gamei Crystal UHD, precum și a televizoarelor lifestyle, care includ două game noi pentru țara noastră – The Serif și The Frame. Televizoarele din noua gamă vin cu funcții avansate de interconectivitate și utilizare intuitivă; utilizatorii pot accesa remote televizorul și îl pot conecta cu ușurință la telefonul mobil.


Calitatea excepțională a imaginii și a sunetului sunt caracteristicile esențiale ale televizoarelor Samsung QLED din 2020. Tehnologia AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K prin care analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună, redându-l la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia. Tehnologia Quantum Dot oferă 100% volum de culoare, ceea ce înseamnă culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Funcția Adaptive Picture asigură o calitate impecabilă imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată.

 

Detalii aici:
https://www.economica.net/samsung-lanseaza-in-romania-nou...

 

Ce părere aveți? Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
Campion
Eu si la televizoare tot pe gama Samsung merg. Ce mi-a atras atentia la caracteristici este faptul ca are Procesor Quantum 4K prin care analizeaza automat continutul si-l reda la calitate 4K.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Ascary
Campion certificat
Super performante Samsung. Si eu urmaresc cam tot ce tine de produsele lor in special cele din gama IoT. Multumim de info Vio.

Razvan
Campion certificat
Nu prea ma pasionează televizoarele produse de la Samsung. Cu noua criză, probabil vor mai tăia din calitate, fiabilitatea produselor în timp. Om trăi și om vedea.

Miha_Z
Campion
Eu si la televizoare tot pe gama Samsung merg. Ce mi-a atras atentia la caracteristici este faptul ca are Procesor Quantum 4K prin care analizeaza automat continutul si-l reda la calitate 4K.

Romeo_
Senior certificat
Pai la televizoare nu prea au concurenta.Voi ce marca de tv aveti, colegi?

Ascary
Campion certificat
Samsung si LG,Romeo. Bune Samsungurile eu insa nu as da WebOS-ul LG-ului pe Tizenul Samsungului. Plus ca Samsungurile (bune) sunt si al naibii de scumpe. Aceeasi calitate si performante le iau cu 25% mai ieftin dacă aleg LG. Ultimul LG luat anul trecut,un monstru de 75" UHD-HDR, pupă Samsungul si Sony din mers si-i si cu vreo 50 de bulioane mai ieftin fata de oricare din ultimele doua la aceleasi caracteristici.

Miha_Z
Campion
Asa e @Ascary si televizoarele de la LG sunt bune. Eu am un LG Smart TV 3D, dar a fost interesant la inceput cand l-am luat ca era ceva nou si de impact.

Ascary
Campion certificat
Din pacate tehnologia 3D pe televizoare nu a avut un mare succes,de aceea si marii producatori au si renuntat la ea. La fel s-a intamplat si cu ecranele curbate. Personal functia 3D de pe un Samsung am folosit-o de 2-3 ori apoi ochelarii i-am uitat intr-un sertar.Apropo,stiti cine face ecranele televizoarelor Samsung? LG! :)))