anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung lansează în România noua gamă de televizoare

Vio73
#StarMember

Samsung Electronics anunță că lansează în România noua game de televizoare QLED 4K, a gamei Crystal UHD, precum și a televizoarelor lifestyle, care includ două game noi pentru țara noastră – The Serif și The Frame. Televizoarele din noua gamă vin cu funcții avansate de interconectivitate și utilizare intuitivă; utilizatorii pot accesa remote televizorul și îl pot conecta cu ușurință la telefonul mobil.


Calitatea excepțională a imaginii și a sunetului sunt caracteristicile esențiale ale televizoarelor Samsung QLED din 2020. Tehnologia AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K prin care analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună, redându-l la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia. Tehnologia Quantum Dot oferă 100% volum de culoare, ceea ce înseamnă culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Funcția Adaptive Picture asigură o calitate impecabilă imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată.

 

Detalii aici:
https://www.economica.net/samsung-lanseaza-in-romania-nou...

 

Ce părere aveți? Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Eu si la televizoare tot pe gama Samsung merg. Ce mi-a atras atentia la caracteristici este faptul ca are Procesor Quantum 4K prin care analizeaza automat continutul si-l reda la calitate 4K.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Ascary
Campion certificat
Super performante Samsung. Si eu urmaresc cam tot ce tine de produsele lor in special cele din gama IoT. Multumim de info Vio.

Razvan
#StarMember
Nu prea ma pasionează televizoarele produse de la Samsung. Cu noua criză, probabil vor mai tăia din calitate, fiabilitatea produselor în timp. Om trăi și om vedea.

Miha_Z
#StarMember
Eu si la televizoare tot pe gama Samsung merg. Ce mi-a atras atentia la caracteristici este faptul ca are Procesor Quantum 4K prin care analizeaza automat continutul si-l reda la calitate 4K.

Romeo_
Senior certificat
Pai la televizoare nu prea au concurenta.Voi ce marca de tv aveti, colegi?

Ascary
Campion certificat
Samsung si LG,Romeo. Bune Samsungurile eu insa nu as da WebOS-ul LG-ului pe Tizenul Samsungului. Plus ca Samsungurile (bune) sunt si al naibii de scumpe. Aceeasi calitate si performante le iau cu 25% mai ieftin dacă aleg LG. Ultimul LG luat anul trecut,un monstru de 75" UHD-HDR, pupă Samsungul si Sony din mers si-i si cu vreo 50 de bulioane mai ieftin fata de oricare din ultimele doua la aceleasi caracteristici.

Miha_Z
#StarMember
Asa e @Ascary si televizoarele de la LG sunt bune. Eu am un LG Smart TV 3D, dar a fost interesant la inceput cand l-am luat ca era ceva nou si de impact.

Ascary
Campion certificat
Din pacate tehnologia 3D pe televizoare nu a avut un mare succes,de aceea si marii producatori au si renuntat la ea. La fel s-a intamplat si cu ecranele curbate. Personal functia 3D de pe un Samsung am folosit-o de 2-3 ori apoi ochelarii i-am uitat intr-un sertar.Apropo,stiti cine face ecranele televizoarelor Samsung? LG! :)))