anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy M11 smartphone de buget cu acumulator de 5000 mAh

FaraUnID
Campion certificat

Identificat după numele de model SM-M115F/DS, noul Galaxy M11 este succesor pentru actualele modele Galaxy M10 şi M10s. Trecut pe la autoritatea taiwaneză de certificare a echipamentelor de comunicaţii wireless, noul smartphone apare în câteva imagini şi primeşte o listă parţială cu specificaţii.

Aflăm astfel că Galaxy M11 va veni echipat cu trei camere foto la partea din spate, cameră frontală aplicată prin perforarea ecranului şi un acumulator generos de 5000 mAh.

Adaptat pentru un buget mai degrabă modest, Galaxy M11 vine cu senzor de amprente montat pe spatele carcasei şi ecran LCD la partea din faţă. Pe carcasă mai pot fi întrezărite ieşirea pentru căşti de tip jack 3.5mm, respectiv grila pentru difuzor şi conectorul USB la partea de jos. Deocamdată nu este clar dacă acesta este de tip USB-C, sau mai vechiul micro-USB.

Deşi vine cu o capacitate de 5000 mAh, telefonul este ajutat cu un adaptor AC capabil să furnizeze o putere de numai 15W prin cablul USB, ceea ce înseamnă că timpul de aşteptare pentru încărcare completă va fi destul de mare.

Puţin mai înalt decât predecesorul M10, noul smartphone este certificat pentru distribuţie globală, ceea ce înseamnă că nu va trece mult timp până ce vom găsi modelul Galaxy M11 şi în ofertele magazinelor europene.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/samsung-pregateste-galaxy-m11-un-nou-smartphone-low-cost-cu-acumulator-de-5000-mah-18981414/

Sursa 2 - https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_m11_photos_leak_will_have_5000_mah_battery-news-41981.php

 

Un telefon din gama nici prea-prea, nici foarte-foarte. Acum ramane de vazut si la ce pret va ajunge in Romania. Dar, fiind vorba de un telefon comercializat de un producator pentru care 25% - 30% din pret este data de valoare (mai mult sau mai putin reala) de brand in sine, tind sa cred nu va fi chiar pentru toate buzunarele, desi se vrea a fi low-cost.

21 Răspunsuri 21

Ascary
Campion certificat
Cred ca-i cel mai mare acumulator din gama asta.Astfel nu se vor mai plange cei care li se pare ca bateria-i totul la un telefon 🙂

Jay
Campion certificat
Super.. bateria incepe sa conteze mult in zilele noastre.. cu tot felul de aplicatii, mai mult sau mai putin necesare.. Low cost cand se discuta despre el si, creste ca Fat-Frumos, cand ajunge la vanzare :))

FaraUnID
Campion certificat
MOTOROLA G7 Power este un telefon din acceasi gama si care dispune, pe langa acumulatorul de 5000 mAh, de android-ul aproape stoc si fara alte mizerii adaugate prin el. XIAOMI Redmi 8 este si el un telefon de buget cu acumulator de 5000 mAh. Ambele au specificatii hardware relativ identic sunt comercializate cu preturi care in invat in jurul sumei de 500 - 600 lei.

Jay
Campion certificat
Astea da preturi.. cred ca tine de obisnuinta si de obsesiile personale, vorbesc in ce ma priveste.. pentru ca, in ultimul an, concurenta a fost foarte mare si, asta a facut sa apara foarte multe telefoane bune, dar, nu m-ar fi putut convinge nimeni sa nu iau un Samsung S10.. in afara de pret, evident :))

FaraUnID
Campion certificat
Strict in cazul acestui Galaxy M11, degeaba pun o baterie de 5000 mAh daca din dorinta de a-l face de buget acesta o sa vina cu doar 2GB sau 3GB de RAM si 32GB spatiu de stocare din care utilizatorul va avea la dispozitie cca 50% din acele valori.

Razvan
#StarMember
Putini rami (varianta cu 2 Gb) pentru Android 10, memorie internă la limită, mai ales că aplicațiile tind să devină din ce în ce mai mari. Nu pare interesant noul model, depinde însă cât va fi prețul de lansare final.

Vio73
#StarMember
Bateria este destul de bună, dar restul, mai slăbuț!

Gianni
Cunoscător certificat
Chiar dacă bateria este bună, avînd spațiu de stocare destul de mic, nu cred că vor exista mulți doritori, chiar dacă prețul este destul de convenabil. Nu va face furori printre cei tineri, doar printre cei mai în etate care nu au nevoie de spațiu pentru stocare prea mare. După lansare vom vedea și prețul de achiziție, sper să fie un telefon care merită achiziționat din punct de vedere tehnic.

Vio73
#StarMember
Se găsesc doritori pentru orice model, mai ales că este Samsung!

Ascary
Campion certificat
Nu toata lumea are nevoie de super performanta,asa ca sunt bine venite si telefoanele mai de buget.

Gianni
Cunoscător certificat
Acum se mai limitează cu telefoanele, bugetul a început să devină de austeritate. Sunt alte priorități, lăsăm tehnologia după ce se termină cu această pandemie.

Vio73
#StarMember
Cred că oamenii vor fi mult mai atenți cum și unde deschid punga! Așa este în timpul crizei!

Gianni
Cunoscător certificat
Banii vor fi din ce în ce mai puțini și vor fi folosiți pentru plătirea facturilor, ratelor la bănci, și în special pentru aprovizionare cu strictul necesar pentru familie.

Vio73
#StarMember
Să sperăm că nu va fi chiar așa de rău!