anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung Galaxy A41

FaraUnID
Campion certificat

Succesor pentru modelul A40 anunţat acum aproape un an, noul Galaxy A41 preia designul Infinity-U afişat de flagship-ul Galaxy S20 şi introduce o configuraţie triple-camera mai performantă.

Suficient de puternic pentru folosirea de zi cu zi, Samsung Galaxy A41 vine motorizat de chipsetul MediaTek Helio P65, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 12 nm. Telefonul dispune de 6 GB memorie RAM, 64 GB sau 128GB stocare internă şi un ecran Infinity-U de 6.1 inch decupat după conturul carcasei.

 

 

Toate dispozitivele din gama Samsung Galaxy A beneficiază de ecrane bazate pe tehnologia Super AMOLED.

 

Departe de a trăda o soluţie low-cost, A41 pune la dispoziţie o cameră frontală foto cu senzor principal de 48MP, asistat de camere ultra-wide şi macro.

 

Galaxy A41 vine într-o carcasă cu dimensiuni 150x70x7.9mm ce adăposteşte un acumulator de 3500 mAh. Lista dotărilor cuprinde port USB-C şi adaptor AC capabil să furnizeze o putere de 15W în modul de încărcare rapidă, respectiv o ieşire jack de 3.5mm pentru cei care încă preferă căştile cu fir.

 

Samsung va livra Galaxy A41 inclusiv pentru piaţa europeană. Din păcate, data la care va fi asigurată disponibilitatea în magazine şi preţurile la vânzare nu sunt cunoscute. Însă având în vedere faptul că modelul A40 a debutat în magazinele din România în luna iulie 2019 cu preţul de 1249 lei, este aşteptat ca şi succesorul Galaxy A40 să aibă un parcurs similar.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/telefoane-mobile/au-aparut-primele-imagini-cu-noul-telefon-samsung.-la-fel-ca-s20-va-avea-infinity-u-display-18918290/

 

Sursa 2 - https://www.sammobile.com/news/galaxy-a41-renders-leak-infinity-u-display-triple-camera/

 

Din dorinta de a reliza un telefon de buget s-au zgarcit la capacitatea acumulatorului si tind sa cred ca pretul de raft nu va fi chiar de buget.

8 Răspunsuri 8

Jay
Campion certificat
Finut, memoria si spatiul de stocare ok pt mine, imi place.. eu am sarit cateva etape, de la A3 2017 la S10.. Pretul nu ar suna rau, daca s-ar pastra in zona lui A40...

teacher_
#StarMember
Foarte variata gama A de la Samsung... Nu stiu exact cate modele sunt, dare parca nu se mai termina. Cred ca momentan acest A41 este putin mai rasarit datorita specificatiilor, in special imi place ecranul si incarcarea rapida. Nu imi place faptul ca bateria e relativ mica...

Vio73
#StarMember
Foarte bun dacă ar fi la prețul acela de 1250 lei, dar rămâne de văzut. Oricum este un gadget destul de reușit și sunt convins că va avea succes!

Gianni
Cunoscător certificat
Pare destul de interesant, dar cum piața este deja saturată, nu cred că va avea un succes extrem de mare. Oarecum aceasta va depinde și de prețul de lansare, bunăvoința cumpărătorului, puterea de cumpărare. În acest moment piața este foarte flexibilă și riscurile destul de mari.

Vio73
#StarMember
E, lasă că poate așa, luăm și noi telefoane bune la prețuri competitive.

Gianni
Cunoscător certificat
Să așteptăm lansarea, să vedem prețul de achiziție și după aceea vom vedea dacă îl achiziționăm sau nu. Pînă atunci ne mulțumim cu ce avem în acest moment.

Vio73
#StarMember
Normal că așteptăm, fără discuții! Oricum, văd că anul acesta vine și cu lucruri bune pe partea de prețuri.

Gianni
Cunoscător certificat
Trăim cu speranța că prețurile vor fi cele mai bune ,ïn conformitate cu bugetul de care dispunem.