anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pentru prima oara din 2008 incoace, Orange a inceput sa piarda un numar semnificativ de clienti

Anonim
Neaplicabil

O stire aparuta acum cateva zile ne arata ceva foarte interesant: Orange a pierdut pentru prima oara ...
Eu nu pot sa zic decat ca ma bucur, poate se trezesc si romanii la realitate si nu mai accepta sa fie calcati in picioare pe banii lor, permitand operatorilor sa le modifice tarifele la abonamente cum vor si cand vor, fara a respecta un contract. Iar cine accepta, foarte bine, sa plateasca scumpiri peste scumpiri.

Probabil faptul ca nu prea se vad investitiile in retea, mai ales in zone rurale si urbane mici isi spun cuvantul, plus serviciul clienti tot mai slab, boti care doar incurca, diverse fente facute de angajatii din CC si magazine, apelarea la serviciul clienti prin tot felul de combinatii de coduri si chinuiala multa si cate mai cate au dus la treaba asta.

Cu siguranta si in 2023 Digi Mobil va fi liderul la portarile in retea, anul trecut avand peste 700K portari, cele mai multe. De ce? Pentru ca sunt corecti, transparenti si nu te duc cu zaharelul. Aia ofera, aia primesti.

Nu ar fi rau sa vedem cum sta si Vodafone, operatorul numarul doi.

15 Răspunsuri 15

Am facut reclamație acu cativa ani cu lipsă semnal in scara blocului si s-a montat o antena în zonă si acu este semnal 3/4/5G