anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange: Avem cea mai bună reţea de comunicaţii din România, conform Ookla

Vio73
#StarMember

În cazul măsurătorilor de viteză pentru reţelele mobile, Orange România a obţinut un loc fruntaş, oferind o viteză de download cu aproape 30% mai mare decât următorul operator clasat, în timp ce viteza de upload a fost cu 20% mai mare faţă de cel de-al doilea operator clasat. În cazul testelor de acoperire mobilă, Orange a obţinut un scor de 631 puncte, cu 66 de puncte mai mare decât operatorul care se clasează pe locul doi.

 

„Într-o perioadă în care serviciile de internet şi telecomunicaţii au devenit mai importante ca oricând, susţinând domenii esenţiale precum educaţia, sănătatea, transporturile, serviciile de logistică, dar şi mediul de business în ansamblu său, premiile acordate de către Ookla vin ca o recunoaştere a eforturilor şi a investiţiilor continue pe care Orange România şi echipele sale extrem de performante le-au realizat de-a lungul anilor. Importanţa infrastructurii telecom a fost cu atât mai evidentă în ultimul an şi jumătate, în care calitatea serviciilor de internet a devenit nu doar necesară, ci esenţială. De aceea, prioritatea noastră rămâne aceea de a oferi unui număr cât mai mare de clienţi acces la internet de mare viteză, la conectivitate neîntreruptă, dar şi la cele mai noi tehnologii precum 5G şi arhitectură de ultimă generaţie pentru fibră la domiciliu”, a declarat Emmanuel Chautard, directorul de tehnologie al Orange România.

 

Sursa:
https://www.zf.ro/business-hi-tech/orange-avem-cea-mai-bu...

 

La mine chiar funcționează bine, dar cu toate acestea, cred că în multe locuri din țară, mai este mult de lucru la acoperire și creșterea capacității!

11 Răspunsuri 11

FaraUnID
Campion certificat
Se vede clar din numarul de topicuri deschise si care semnaleaza calitatea execrabila a conexiunilor la internet, dublate de raspunsurile oficiale care confirma faptul ca totul este in paramentri. In rest..... propaganda ieftina, tipica aplaudacilor. Pentru ca tabloul sa fie complet, trebuiau adunati niste copii in fata HQ Orange, imbracati in portocaliu iar din copurile lor sa fie formata expersia Orange Retea #1. Iar un momentul in care era citit comunicatul in limbaj de esenta tare, copii sa fluture stegulete si sa strige la unison "Ceausescu si poporul" Intre ceea ce facea masina de PR comunista in perioada impuscatului (cand raporta zeci de tone productie per hectar cultivat) si acest topic, nu este nici o diferenta. ---> Intrebare: - Cum identificam propaganda ieftina? ---> Raspuns: - Prin limbajul de esenta tare, tipic fatucilor de pe la PR! Spre norocul meu am niste grapefruit si Emetix prin casa. In acest fel, senzatia puternica de repulsie care m-a incercat in momentul in care am citit stirea de PR, a fost ceva mai suportabila.

FLo1
#StarMember
.....” vin ca o recunoaştere a eforturilor şi a investiţiilor continue pe care Orange România şi echipele sale extrem de performante le-au realizat de-a lungul anilor. .....a declarat Emmanuel Chautard, directorul de tehnologie al Orange România. ”. Asta e ca vânzătorul care-și laudă marfa. Recunoașterea NU ți-o atribui, recunoașterea o primești atunci când o meriți. Iar ”barometrul” cel mai bun al acestui ”merit” este CLIENTUL, nu un păcălici de ONG sau măsluitor de rezultate statistice creat pentru a da bine imaginii șifonate a celor care plătesc pentru astfel de studii. Iar răspunsurile la astfel de studii se cunosc prea bine cum sunt realizate.

delfinas
#StarMember
Da, nici eu nu pot sa mă plâng de semnal, pt că 98% mă învârtesc in București. Sâmbătă am fost pe Transfăgărășan și, cu mici excepții, am avut semnal ok.

Vio73
#StarMember
Așa e în viață! Unii aplaudă Digi că au portări conform ANCOM și nu știu mai ce, alții Orange, conform Ookla. Dar unii au voie, alții nu! Lăsând gluma la o parte, sunt destule goluri de acoperire și semnal slab sau E și H, dar per total, e mai bine ca la alții.

FLo1
#StarMember
@Vio73: Condiția de a intra în horă este să fi client. Ulterior doar așa poți cunoaște atât ”melodia” cât și ”pașii dansului”.

mihai_13
Maestru
Apropo va intreb pe toti ;Orange a limitat viteza pe 4G+ la maxim 300mb/s in download ? Eu personal am abonament si acum doi ani in anumite locuri din oras aveam chiar si 360mb/s , acum am maxim 215mb/s in aceleasi zone ! ...testat de mine si alti clienti...

Razvan
#StarMember
Circulă vorba prin târg ca ar limita viteza la internet, celor care fac consum mare de date la abonamentul cu internet nelimitat. În cazul tău particular, ne poți da locația, poate nu mai are activ 256 QAM.

Neaplicabil
Daca testele sunt facute doar in urban, probabil ca e corect ce zice acolo. Cu toate ca imi pare un pic umflata cu pompa informatia asta... In special pe indoors. Problemele mari sunt in momentul in care iesi din oras si vrei sa te duci si tu la munte, de exemplu, caz in care lucurile se schimba dramatic. Noroc ca mi-am luat si o cartela de Vodafone, altfel, in baza Orange-ului, trebuia sa trimit porumbeii, ca semnal n-avem. Asa ca...ai dreptate, mai este mult de lucru.

mihai_13
Maestru
Razvan - este vorba de Mun Galati , iar testele sunt facute in zone centrale sau chiar langa celule (cu telefoane capabilitati Cat18 1200/200 Mbps) si am abonament cu 80gb resurse net din care folosesc in medie sub 40gb lunar 🙂 - restul am scris mai sus apropo voi "scoateti" mai mult de 250mb/s in download ?(de exemplu)

Valentin1
Junior
Viteza și semnalul depind de cât de aproape ești /stai de o antenă. Pe de altă parte, cu cât ești/stai mai aproape de antenă, te "prăjești" mai tare. Deci nu e un motiv de bucurie pentru sănătate să-ți meargă foarte bine telefonul și să ai o viteză foarte mare. Nu le putem avea pe amândouă și sănătate și o viteză foarte bună la internet. Trebuie să alegem.

Pdranca
Junior
Asa funcționa internetul acum câteva luni după ce am făcut contract la abonament și asa funcționează acum. Este oare vre-o mica diferenta? Specific ca este aceiași locație. Oare care este motivul? Doar la început a mers bine și acum... dar laudele sunt în continuare mult m-ai mari.