anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus si OPPO au fuzionat

FaraUnID
Campion certificat

Într-o postare pe forumul  oficial OnePlus, Pete Lau, CEO OnePlus, anunță că în ultimul an, de când acesta a preluat partea de strategie OPLUS, organizația care acoperă acum OPPO și OnePlus, echipele celor două branduri au fuzionat.

 

Rezultatul este accesul OnePlus la mai multe resurse decât avea înainte, iar Lau spune că efectele pe care le-au observat în ultimele câteva luni au fost pozitive. Astfel, a fost luată decizia de a integra mai bine OnePlus în cadrul OPPO.

 

Pentru viitorul apropiat, efectele vor putea fi văzute în lansările de actualizări software. Conform articolului publicat de Pete Lau, OnePlus va putea în curând să ofere actualizări de sistem mai rapide și mai stabile către clienții săi. Având în vedere că OnePlus deja era unul dintre cei mai rapizi producători de smartphone-uri când vine vorba de actualizări de Android, cel puțin pentru cele mai recente dispozitive ale sale, probabil că aceste update-uri vor veni mai repede și pe modelele mai vechi.

 

Totuși, asta nu înseamnă automat că telefoanele OnePlus vor fi doar modele OPPO. Cele două branduri vor continua să opereze independent pe piață, iar noua integrare dintre ele nu ar trebui să afecteze negativ produsele sau comunicarea cu membrii comunității de fani.

 

Multe dintre efectele acestei fuziuni au putut fi văzute în ultima perioadă, întrucât telefoanele OnePlus de top au devenit mai atent construite pentru a concura pe piața de modele premium și au atins prețuri mai mari, în timp ce compania a început să se inspire de la Oppo pentru lansarea de modele de medie, precum cele din gama OnePlus Nord.

 

Nu a fost niciodată un mare secret faptul că brandurile OPPO și OnePlus au colaborat de-a lungul timpului pentru dezvoltarea tehnologiilor și multor dintre produsele pe care cele două companii le-au lansat. De altfel, nici faptul că amândouă sunt sub umbrela BBK Electornics nu este un secret și nici faptul că CEO-ul OnePlus, Pete Lau, a lucrat înainte la OPPO. Anul trecut, acesta a fost pus să supervizeze strategia de produs ale ambelor branduri, iar acum, Lau confirmă faptul că OnePlus va fi integrată în interiorul OPPO.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-va-fi-integrat-in-cadrul-oppo-anunta-ceo-ul-pe...

 

Pe mine unul, nu ma da pe spate nici Oppo si nici OnePlus. Nu le-am vazut niciodata ca pe niste produse wow si care sa exceleze la un capitol anume.

 

Conform proverbului unde-s doi, puterea creşte, speram sa iasa ceva bun din aceasta fuziune.

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Din câte am văzut, aceste două branduri au și telefoane pe placul multor utilizatori! Dacă au fuzionat, înseamnă că e și mai bine, deci ne așteptăm să iasă ceva și mai bun, dar asta rămâne de văzut!

Vrajitoarea
Cunoscător
Oppo si OnePlus, impreuna cu Vivo, Realme si IQOO fac parte din grupul BBK Electronics, iar acum primele doua au integrat echipele de cercetare si dezvoltare si au anuntat oficial asta, desi asa cum e mentionat, se colabora si pana acum, asa ca probabil se va continua pe acelasi trend. In acelasi timp mi se pare ca s-a investit foarte mult in strategia de marketing si branding pentru Oppo, eu prima data am vazut la campionatele de tenis si apoi in Milano reclame la acestea, super prezente, in conditiile in care la noi nu se vorbea inca de ele (chiar am deschis atunci si un topic pe comunitate) si probabil vor sa profite de vizibilitatea si credibilitatea creata de OPPO pentru a promova mai bine si OnePlus.

FaraUnID
Campion certificat
In Romania, strategia de comunicare Oppo / OnePlus a fost ca si inexistenta pana in urma cu aproximativ 1 an. Atat telefoanele Oppo cat si cele sub brand OnePlus au ajuns in Romania, la modul oficial, relativ tarziu. Un produs popular nu inseamna neaparat un produs bun. Si cocaina este destul de populara!

delfinas
#StarMember
Interesant parteneriat, dar ar fi bine sa se canalizeze pe un singur brand, sa nu ajunga sa se canibalizezez. Poate printr-o fuziune reala vor reusi sa scoata produse mai bune,

mihai_13
Maestru
Eu zic ca ar fii bine ca tot orezul sa stea intr-un castron , de ce sa murdarim mai multe tacamuri 🙂 O "gramada"de fabricute chinezesti care acum 15 ani piratau Nokia - ce fac acum ? cumpara componente de la samsung-sony-qualcomm-etc si le ansambleaza (nu tocmai bine ) in rest produc doar carcase si baterii - si datorita mainii de munca ieftine ies pe piata cu preturi mici ...

FaraUnID
Campion certificat
Daca acel orez este intr-un "sushi, ca la mama acasa" (fara tazz) :))) mai murdarim si alte tacamuri. Din pacate anul trecut si anul acesta nu prea s-a facut sushi de calitate, cei de Huawei preferand mancarea de tip fast-food iar Xiaomi doar au incercat. Fabricutele de mana a 7-a care in urma cu 15 - 20 ani piratau Nokia, HTC, Apple in momentul de fata rebrand-uiesc pentru Allview, Vonino, Eboda, Myria, Orange, Vodafone sau alti producatori din spatiul carpato-danubiano-pontic.