anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus ofera Stadia Premiere Edition gratuit la achizitia unui smartphone OnePlus

FaraUnID
Campion certificat

OnePlus a anunțat că oferă un pachet Stadia Premiere Edition gratuit clienților care achiziționează un nou smartphone OnePlus de pe site-ul său oficial.

 

Stadia Premiere Edition este un pachet care include:

  • 1 x controler Stadia
  • 1 x Chromecast Ultra

 

Oferta nu se aplică pe toate smartphone-urile OnePlus. Doar cei care cumpără unul din urmatoarele modele: OnePlus Nord, 8 Pro, 8T, 9 sau 9 Pro sunt eligibili pentru o ediție gratuită Stadia Premier.

 

În plus, această ofertă este disponibilă în prezent doar în trei țări - Franța, Germania și Marea Britanie.

 

Dacă locuiți sau aveti prieteni / rude / cunostinte în oricare dintre aceste țări și cumpărați unul dintre smartphone-urile eligibile, veți primi un cod promoțional în termen de 15 zile în Germania și Franța și 30 de zile în Marea Britanie pentru a revendica gratuit Stadia Premiere Edition.

 

Sursa - https://www.oneplus.com/uk/event/stadia

 

Pentru cine nu este foarte in tema, Stadia este servicu de gaming in cloud, pe baza de abonament, oferit de Google. In esenta oferta pare buna pentru un gamer hardcore. Practic primesti gratuit un pachet care in mod normal, achizitionat separat, costa cca 100 USD.

 

Doar ca:

  • telefoanele OnePlus nu sunt telefoane de gaming;
  • Stadia este cam in moarte clinica si probabil cei de la Google vor sa scape de echipamente;
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Interesante ofertele celor de la Oneplus, în contextul în care Huawei încă nu ne oferă GMS! Dacă mai vine și cu ceva la pachet, cu atât mai bine!

RafaHelper
#StarMember
@FaraUnID, de ce nu ar fi telefoanele OnePlus telefoane de gaming? Pana acum nu am văzut/citit nici un review care sa spună despre modele menționate ca nu sunt bune pentru gaming.

delfinas
#StarMember
Mda, poate ca oferta prezinta interes pt gameri inraiti, desi nu inteleg de ce ti-ai strica ochii jucand pe telefon altceva mai complicat decat joculetele de pe FB. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Pentru ca nu buton dedicat de ❤ si din acest motiv nu sunt telefoane destinate segmentului gaming. Daca te-a ajutat acest răspuns nu uita sa apeși ❤

teacher_
#StarMember
Am auzit multe despre oneplus. Dar acțiunea asta nu știu cum să o iau. Fie sunt in partea de jos a pieței și doresc sa urce, folosind metode de Marketing, fie se simt slabi și încearcă să se promoveze cu orice preț.

FaraUnID
Campion certificat
@teacher_ Stadia este un epic fail pentru Google din motive care nu isi au rostul aici.