anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus Nord aka OnePlus Z

FaraUnID
Campion certificat

OnePlus Nord, smartphone-ul mid-range pe care compania asiatică OnePlus se pregătește să îl lanseze, va dispune de încărcare rapidă a bateriei 30W. Terminalul, cunoscut înainte sub numele de OnePlus Z, a primit certificare de la TUV Rheinland.

Smartphone-ul are număr de model AC2003 și va fi disponibil în multe țări din Europa, transmite GSMArena.

 

Potrivit zvonurilor, specificatiile preliminare pentru OnePlus Nord sunt:

  • chipset Snapdragon 765G (conexiune 5G)
  • display AMOLED cu diagonala de 6,55”
  • cititor amprentă
  • rată împrospătare 90Hz
  • sistem quad-camera cu senzor de 64 MP
  • 12 GB memorie RAM
  • stocare internă 128 GB
  • baterie de 4.500 mAh
  • încărcare rapidă 30W
  • sistem operare Android 10 + interfață Oxygen OS

 

Smartphone-ul are număr de model AC2003 și va fi disponibil în multe țări din Europa incepand cu luna viitoare, la un preț mai mic de 500 de dolari, transmite GSMArena.

 

OnePlus a pierdut mulți fani după ce a început să lanseze modele scumpe. Șeful companiei știe acest lucru. Pete Lau a declarat, într-un interviu recent, că OnePlus se va concentra din nou pe modele accesibile de smartphone-uri, dar va lansa în continuare și dispozitive premium.

 

TUV Rheinland, cu sediul în Koln, este un organism de certificare și inspecţie din Germania cu o istorie de 140 de ani.

In testele Geekbench, telefonul OnePlus Nord a obtinut un scor de 612 puncte in mod single-core si 1955 puncte in mod multi-core.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/aflam-noi-d...

 

Daca pretul recomandat de producator este de 500 USD, la noi se va transforma in 500 EURO + taxa pe smecherie.

36 Răspunsuri 36

FaraUnID
Campion certificat
Fix aici este buba: Ca daca nu ai back-up extern, intr-un servicu de cloud, ai pierdut absolut tot din telefon. Iar daca acel OnePlus Nord este utilizat ca si telefon de serviciu, consecintele sunt evidente.

andorfii
Junior
Are cineva Op Nord cumparat de la Orange? Fucntioneaza serviciile VoLte si WoWifi? Merge 5G? Merci.

FLo1
#StarMember
@andorfii: Ai citit aceste specificatii oferite de @FaraUnID (le copiez si eu mai jos)? ”Noi informații, încă la nivel de zvon, despre hardware-ul OnePlus Nord Evan Blass, celebrul leaker de la Venture Beat, a publicat pe contul său de Twitter noi imagini cu telefonul, cât și o listă cu specificațiile hardware complete. Se pare că imaginile pe care le vedeam în trecut care vorbeau despre un OnePlus Lite, sau OnePlus Z, nu erau tocmai corecte. Telefonul are un design diferit, cu un sistem de patru camere pe partea din spate, un ecran plat pe partea din față și un decupaj pentru două camere în display. Iată lista completă de specificații hardware: Ecran: 6,44”, Fluid AMOLED 90 Hz, FHD+ (2.400 x 1.080 pixeli), 20:9 Procesor: Snapdragon 765 (octa-core) RAM: 8 GB / 12 GB LPDDR4X Stocare: 128 GB / 256 GB Camera foto: 48 MP f/1.75, OIS, wide + 8 MP ultra-wide + 5 MP f/2.4 adâncime + 2 MP f/2.4 macro Camera frontală: 32 MP f/2.45 + 8 MP f/2.45 ultra-wide Baterie: 4.115 mAh, încărcare rapidă Warp Charging 30T Conectivitate: 5G, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 2×2 MIMO Greutate: 185 gs Culori: Blue Marble, Gray Onyx, Gray Ash Altele: motor liniar de vibrații, recunoaștere facială, senzor de amprentă în ecran Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-nor... ” _____________________________________ Daca este compatibil 5G... bineinteles ca trebuie sa fie functional pe 5G. Avand 5G, imposibil sa nu mearga VoLTE si VoWIFI.

catalin_tanase
Explorator
"Are cineva Op Nord cumparat de la Orange? Fucntioneaza serviciile VoLte si WoWifi? Merge 5G? Merci." Eu l-am luat pe al meu de la Emag și VoLTE/VoWIFI funcționează perfect. În schimb nu am opțiunea 5G în meniu, la tipul de rețele. Din ce am înțeles, trebuie să vină printr-o actualizare de soft. Și eu sunt curios dacă cele cumpărate de la orange "văd" rețeaua 5G

andorfii
Junior
Mulțumesc pentru răspuns. Nu cred ca versiunea de soft diferă, chiar daca este luat de la Orange. Am reușit sa activez 5G prin modificarea setarilor de modem.

catalin_tanase
Explorator
Poți da mai multe detalii cu privire la acele setări de modem? Ai și abonament 5G sau doar vezi rețeaua 5G când o cauți prin setări?

andorfii
Junior
"Poți da mai multe detalii cu privire la acele setări de modem? Ai și abonament 5G sau doar vezi rețeaua 5G când o cauți prin setări?" - Am folosit instructiunile de pe forum: https://forums.oneplus.com/threads/enable-5g-for-oneplus-8-series-and-oneplus-7-5g.1239089/#:~:text=1%2D%20On%20phone%20you%20have,and%20enable%20Rndis%2C%20diag%20switch. Dar nu am suprascris cele doua fisiere xml, am editat numai carrier-policy.xml. Da, am abonament 5G. Nu vad nicio retea separata de Orange 4G, numai conexiunea este 5G (am prins si 600mbps+ la testul de viteza).