anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noi aplicații pentru a te distra pe timp de carantină! Cum te poți destinde?

Vio73
#StarMember

Aplicația Google Arts & Culture (iOS și Android) are numeroase funcționalități care permit utilizatorului să descopere și să exploreze operele de artă în moduri diferite.

Detalii aici:

https://www.capital.ro/noi-aplicatii-pentru-a-te-distra-pe-timp-de-carantina-cum-te-poti-destinde.html


Eu cred că unele sunt interesante! Ce credeți? Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Încep să apară din ce în ce mai multe aplicații online, dar dacă va crăpa rețeaua de net, ele or să devină inutilizabile.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Razvan
#StarMember
Încep să apară din ce în ce mai multe aplicații online, dar dacă va crăpa rețeaua de net, ele or să devină inutilizabile.

teacher_
#StarMember
Foarte bine ca se urmărește atragerea populației și spre astfel de activități! Felicitări.

Miha_Z
#StarMember
Cand voi incepe sa ma plictisesc voi incerca si varianta propusa de tine. Pentru inceput imi ocup timpul cu o curatenie generala, varuit, schimbat diverse lucruri prin casa ...

Ascary
Campion certificat
Macar faci ceva util. Felicitari Miha,si-ti ocupa si mintea si timpul,mult mai ok decat sa stai toata ziua cu ochii pironiti intr-un ecran. Plus de asta,trebuie sa ne pregatim sufleteste pentru atunci cand va cadea reteaua sau si mai rau...curentul electric. Sigur,unii vor spune ca aceste scenarii sunt imposibile dar...

TheSpecialist
Maestru
Din fericire, încă nu m-am plictisit. E primăvara și la curte sunt multe de făcut. Dar cred ca voi găsi timp și de stat puțin pe internet. O sugestie utila pt mulți, cu siguranță. Mulțumim!

Miha_Z
#StarMember
@Ascary de ar fi sa se opreasca curentul, 2 ore voi mai avea lumina. Chiar zilele trecute ni s-au recomandat niste becuri cu alimentare, care dupa intreruperea curentului mai functioneaza in conditii optime inca 2 ore. Si daca "pana de curent" dureaza mai mult, trecem la luminari. Cream si o atmosfera mai romantica si putem si citi la lumina lumanarii. :))

Ascary
Campion certificat
Miha poti dezvolta subiectul despre acele becuri. Suna interesant,nu am mai auzit. Merci frumos. Poate chiar o intrebare noua n-ar strica.

FaraUnID
Campion certificat

Se numesc lanterne...... si in conditiile actuale este indicat sa ai una prin casa + un radio pe baterii. Sper sa nu se ajunga pana in situatia in care sa pice curentul, gazul, apa, etc.

Becurile aduse in discutie sunt acestea:

https://www.mediashoptv.ro/produs/handy-lux-colors-1%2B1/633/3

https://www.emag.ro/set-4-becuri-cu-led-uri-economice-fara-cablu-handy-bulb-4x-led-handy-bulb/pd/DWB6JRBBM/

Ascary
Campion certificat
A,despre astea era vorba...le stiu. Eu am crezut ca Miha Z spunea de niste becuri care se insurubeaza in fasung si cand pica curentul raman aprinse pana la doua ore. Merci de precizare FaraUnID.

Miha_Z
#StarMember

Asa e @Ascary, eu ma refeream la altceva. Ai dedus bine ceea ce ziceam. Aveti aici exemplul:

https://www.emag.ro/bec-led-cu-acumulator-well-e27-12w-600-lm-li-ion-1200mah-lumina-naturala-ledlen-a6812e27-wl/pd/D84FXJBBM/

Miha_Z
#StarMember
Noi le-am luat dintr-un magazin de electrice si am dat 12 Roni pe un bec. Poate gasiti si in alta parte decat Emag la un pret mai avantajos.

FaraUnID
Campion certificat
In esenta este acelasi produs dar impachetat si prezentat usor diferit. Becul are un acumulator care intra in functiune in momentul in care pica reteaua electrica. Avantajul celor prezentate de mine este dat de faptul ca sunt portabile si le poti lua cu tine oriunde.

Ascary
Campion certificat
Miha,am sa ma uit si sigur imi iau si eu vreo cateva mai ales ca nu sunt foarte scumpe. Poate si Philips implementeaza asa ceva in becurile lor inteligente. Avantajul acestor becuri este ca se aprind instant cand pica curentul fara a mai fi nevoit sa cauti lanternele. 🙂

FLo1
#StarMember
Dragilor, pentru vremuri de izolare, mai lasati telefonia TV-ul sau NET-ul si puneti mana pe o carte. Indiferent de domeniul si continutul scrierii, nimic nu se compara pe plan personal cu modul de "vindecare" cand ai in mana o carte careia sa-i acorzi atentia si utilitatea cuvenita. E trist sa existe biblioteci la fiecare in casa cu carti pline de praf .... @Ascary: Sunt convins ca stii de UPS. Niste surse de iluminat pe LED iti suporta un UPS ore intregi fara probleme, chiar conectat in reteaua de 230V a locuintei. Pentru detalii daca te intereseaza sunt sigur ca te descurci.