anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix oferă acces gratuit la filme și seriale fără a avea o subscripție :)

Anonim
Neaplicabil
O parte dintre cele mai apreciate filme și seriale de pe Netflix pot fi accesate gratuit pe o anumită perioadă de timp. Filmele pot fi văzute integral, iar show-urile TV sunt limitate la primul episod din serie. Sunt incluse Stranger Things, Bird Box, Grace and Frankie, Murder Mystery, Two Popes etc.
Interesant artificiul, vor să convingă nehotărâții să se aboneze.
4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Nehotărâții cu timp disponibil pe care n-au la ce sa-l folosească, poate.. ☺ Pe mine nu ma pot convinge, atat timp cat exista câteva canale ok, gen axn, diva, comedy central.. si, conexiune la internet unde poti gasi diverse filme.. Abia am reușit, profitand de concediu, sa vad Game Of Thrones.. Daca n-as fi fost in concediu, n-as fi putut sa rezist dormind asa puțin..

FaraUnID
Campion certificat
Cei de la Netflix au mai avut tentative de genul acesta si in perioada starii de urgenta, https://comunitate.orange.ro/questions/2313306-documentare-netflix-gratuit-legal-youtube cand au oferit acces gratuit si fara cont la unlele documentare din portofoliu, prin intermediul canalului lor de Youtube. Probabil ca au reusit sa atraga ceva anonamente noi si au repetat tactica. P.S. - A fost o perioada in care si pe HBO GO se putea viziona in mod gratuit primul episod din cadrul anumitor seriale.

Vio73
#StarMember
Eu cred că este foarte bine pentru doritori și să le țină Dumnezeu obiceiul. Cred că au ei un interes de promovare sau altele care au o bătaie mai lungă. Personal nu mă ajută, pentru că în general sunt mulțumit de grilele operatorilor tv la care sunt abonat.

Neaplicabil
Merg câteva filme doar .Nu din cele mai bune .