anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix a lansat un magazin online cu produse inspirate din serialele de platformă

FaraUnID
Campion certificat

Netflix a lansat un magazin online de produse inspirate de serialele difuzate de platforma de streaming.

 

Rafturile sale virtuale prezintă, pentru început, tricouri și hanorace imprimate cu Yasuke și Eden, două serii animate foarte populare.

 

Netflix va oferi în acest magazin online, în curând și articole vestimentare și decorative inspirate de șarmantul spărgător Lupin, proiectate în colaborare cu Muzeul Luvru din Paris, potrivit unui comunicat al grupului californian.

 

http://www.Netflix.shop va oferi în mod regulat produse exclusive, atent selectate, în ediție limitată”, a declarat vicepreședintele Josh Simon. Site-ul de vânzări, lansat inițial în SUA, va fi extins și în alte țări decât în următoarele luni, a mai spus acesta.

 

Sursa - https://www.apropotv.ro/netflix-a-lansat-primul-sau-magaz...

 

Preturile se incadreaza in preturile practicate de Netflix, adica nu sunt pentru consumatorul al carui venit lunar este reprezentat de salariul minim pe economie.

10 Răspunsuri 10

delfinas
#StarMember
Ca de obicei, cand sunt obiecte inspirate din filme/emisiuni de succes, au preturi de fite... 30$ un tricou simplu, negru, 74$ un hanorac. 45$ o sapca...

Jay
Campion certificat
Preturile de abonamente, pe care le-am vazut ieri, cand am cautat si eu info despre Netflix mi s-au parut ok, dar, trebuie sa ai si timp pentru a-l urmari.. altfel, nu merita sa platesti, indiferent de suma.. Acum, produsele sunt cam piperate, intr-adevar, pe unele n-as da banii nicicum, pana la urma sunt tot niste carpe.. :))

FaraUnID
Campion certificat
Cu putin noroc, acelasi tip de merchandising poate fi intanlit si in Bucur Obor, Dragon Shop sau orice bazar de cartier, dar la preturi ceva mai mirotice.

delfinas
#StarMember
Sau, daca esti mare fan, poti chiar acasa sa-ti imprimi siglele respective cu o imprimanta, folii termo de transfer si un fier de calcat.

FaraUnID
Campion certificat
Daca tot se lauda cu faptul ca vand produse inspirate din serialele de platforma, ma asteptam sa gasesc in magazinul online o matrita. Fanii serialului La casa de papel stiu ce am vrut sa spun.

queensoft
Explorator
Cred ca preturile sint OK, este vorba de magazin USA. In alte tari vor fi alte preturi. De exemplu, Netflix Romania are 3 abonamente: 8, 10, 12 euro, adica 9.7, 12.1 si 14.6$ Netflix USA costa 9, 14 si 18$. In Vanuatu costa 8, 10, 12$. Si asa mai departe.....

FaraUnID
Campion certificat
Nu cred ca acest Netflix.shop sa fie segmentat pe Romania, astfel incat sa aiba preturi romanesti. Adica veniturile Netflix provin din continutul video si mai putin din vanzarea de tricouri si hanorace.

Vio73
#StarMember
Și dacă nu va fi adaptat pieței de la noi, nu cred că e nimic de pierdut, mai ales că, așa cum ai spus, cu siguranță găsești produsele respective prin cine știe ce bazaruri, la prețuri mult mai mici.

gabriel_mnk
Junior entuziast
The future sounds goods, we need only time and money 🙂

Vrajitoarea
Cunoscător
Imaginile si siglele respective sunt de obicei obiectul unor licente si se supun legilor drepturilor de autor, asa ca nu e prea legal sa le faci tu singur acasa si nu ar trebui sa le faca nici cei care personalizeaza astfel de obiecte de imbracaminte. In acelasi timp, preturile se pun de obicei mai mari si ca strategie de marketing, pentru a putea sa faca pe urma reduceri uriase. Nu zic ca nu o sa apara variante contrafacute mai ieftine, dar ar fi de preferat si aici, ca si in alte domenii, sa se sustina originalele.