anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

MyHeritage - Animați fotografii de familie cu ajutorul DeepFake

FaraUnID
Campion certificat

Animați persoanele din fotografiile familiei dvs. cu o tehnologie uimitoare. Experimentați istoria familiei dvs. așa cum nu ați făcut-o vreodată!

 

Tehnologia remarcabilă pentru animarea fotografiilor a fost licențiată de MyHeritage de la D-ID, o companie specializată în reconstituirea videoclipurilor folosind învățarea profundă.

 

MyHeritage a integrat această tehnologie pentru a anima persoanele din fotografiile istorice și pentru a crea imagini video de înaltă calitate și realiste.

 

 

Funcția Deep Nostalgia™ folosește mai multe drivere pregătite de MyHeritage. Fiecare driver este un videoclip format dintr-o secvență fixă de mișcări și gesturi.

 

Deep Nostalgia™ poate aplica foarte precis driverele pe o persoană din fotografia dvs., creând un scurt videoclip pe care îl puteți împărtăși cu prietenii și familia. Driverul ghidează mișcările din animație, astfel încât să vă puteți vedea strămoșii zâmbind, clipind și întorcând capul. Acest lucru îți aduce cu adevărat fotografiile la viață!

 

Sursa - https://www.myheritage.ro/deep-nostalgia

 

Fascinant si creepy in acelasi timp. Sa-ti vezi parintii sau bunicii decedati cum "prind viata" cu ajutorul acestei tehnologii .... te cam trece un fior pe șira spinării!

0 Răspunsuri 0