anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lista modelelor LG care vor primi Velvet UI

FaraUnID
Campion certificat

LG vrea să lase trecutul în spate, odată cu lansarea unui nou smartphone high-end, la care pune accentul pe design, și a unei noi interfețe, Velvet UI.

Compania a anunțat că va oferi noul skin de Android de pe LG Velvet și pe modele mai vechi de smartphone-uri, transmite Phonearena.

 

Acesta este un lucru neobișnuit pentru marca din Coreea de Sud, care în trecut a neglijat telefoanele mai vechi. E posibil să fim martori la o schimbare în bine a LG, o companie care produce hardware foarte bun, dar care mai are multe lucruri de îmbunătățit pe partea software.

 

Velvet UI va fi oferit pe modele premium lansate începând cu anul 2018. Telefoanele care vor primi actualizarea, prima dată în Coreea de Sud, sunt: LG V50, LG V50S, LG V40, LG V35, LG G8 și LG G7.

 

Noua interfață vine, printre altele, cu noi culori, o bară de notificări modificată și setări pentru volum îmbunătățite.

Velvet UI a debutat pe smartphone-ul LG Velvet. Pe scurt, smartphone-ul include display OLED de 6,8” (rezoluție Full HD), chipset Qualcomm 765G cu modem 5G integrat, are 6 GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 128 GB și baterie cu capacitate de 4.300 mAh.

 

 

Telefonul are trei camere pe partea din spate – principală de 48 MP, ultrawide de 8 MP și depth de 5 MP – , aranjate în forma unei picături de apă care cade. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 16 MP.

 

LG Velvet este listat în oferta Orange România https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-velvet-... La liber, dispozitivul este oferit, în varianta Aurora Gray, la prețul de 3.188 de lei.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/lg-a-anunta...

2 Răspunsuri 2

DanielaH
Moderator
La cumpărarea unui LG Velvet 5G 128GB Aurora Gray se primește boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3 cu sunet captivant, bass puternic și rezistență la apă si la praf. Campania este valabilă până la 31 iulie în limita stocului disponibil.

Vio73
#StarMember
Lg-ul face produse diverse, de calitate, la prețuri competitive. Este bine că aduce îmbunătățiri și la modelele mai vechi, dar noul model are cam tot ce-i trebuie unui gadget de top.