anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

LG Velvet 5G

FaraUnID
Campion certificat

LG Velvet este numele următorului telefon sud coreean care va înlocui vechea serie de dispozitive high-end „LG G”. Se pare că producătorul sud coreean dorește să meargă într-o direcție diferită cu acest nou dispozitiv, punând mai degrabă accent pe design decât pe specificații hardware de top. Zvonurile de până acum poziționează acest dispozitiv mai degrabă în gama „mid-range premium” decât pe segmentul flagship.

 

Compania a publicat materialul video, centrat pe designul dispozitivului, pe canalul de YouTube din Coreea de Sud. În clip, LG pune accent pe designul „3D Arc” și pe modulul pentru cameră în formă de strop de ploaie, numit „Raindrop”.

 

 

Ca multe alte modele ale companiei, dispozitivul va ținti audiofilii. LG Velvet va dispune de jack audio de 3,5 mm pe partea de jos și de două difuzoare stereo. Telefonul va avea trei butoane fizice – power, volume și unul dedicat pentru Google Assistant -, o configurație pe care am văzut-o și pe alte modele LG.

 

LG Velvet va fi disponibil în trei culori: Aurora White, Aurora Grey și Aurora Green.

Filozofia LG, în cadrul noului produs, este următoarea: smartphone-urile de astăzi arată cam la fel și este din ce în ce mai dificil să le deosebești doar prin intermediul caracteristicilor tehnice.

 

Compania a optat pentru modelul de chipset Snapdragon 765, care are integrat modem 5G, nu pentru mai puternicul Snapdragon 865. Motivele sunt mai multe. LG vrea să ofere Velvet la un preț accesibil, iar acest chipset ocupă mai puțin spațiu în carcasă. Potrivit unor informații, Google ia de asemenea acest procesor în calcul pentru viitorul model Pixel.

 

Potrivit zvonurilor, LG Velvet va avea o cameră principală cu senzor de 48 MP, baterie cu capacitate de 4.000 mAh și ecran de 6,7-6,9 inchi.

Potrivit unor informații, LG Velvet va fi prezentat pe 15 mai.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/lg-a-public...

 

Sursa 2 - https://www.xda-developers.com/lg-velvet-teaser-video-des...

 

La prima strigare pare ok, telefonul arata bine, urmeaza sa vedem daca si cat va reusi sa se impuna in categoria „mid-range premium” la un pret de vanzare estima in jurul sumei de 670 euro.

 

Pe mine unul, smartphone-urile produse de LG nu au reusit sa ma impresioneze cu absolut nimic si chiar consider faptul ca pentru LG, in materie de smartphones, toata treaba le-a cam dat cu virgula.

 

Sa nu uitam faptul ca in topurile AnTuTu: Ianuarie https://comunitate.orange.ro/questions/2224090-top-10-antutu-ianuarie-2020 , Februarie https://comunitate.orange.ro/questions/2254532-top-10-antutu-februarie-2020 SI Martie https://comunitate.orange.ro/questions/2294129-top-10-antutu-martie-2020 zona de mid-range a ma fost impartita frateste de Huawei / Honor, Xiaomi, Redmi, Realme, Oppo.

 

1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

LG Velvet 5G 128GB este acum și în oferta Orange! Pentru lansarea unei precomenzi online primești cadou o boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3 (oferta este valabilă până pe 23 iunie, în limita stocului disponibil).

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-velvet-5g-128gb-aurora-gray

Livrarea se face începând cu data de 24 iunie 2020.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Frumoasa paleta de culori.. din cauza culorii am întârziat cand am luat S10.. m-am plictisit de negru.. pana la urma a fost ok, am luat exact ce am vrut.. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Telefonul arata bine, nu contesta nimeni acest aspect, doar ca nu stiu cat va reusi sa se impuna pe o piata mid-range dominata de Huawei / Honor, Xiaomi, Redmi, Realme, Oppo si care nici acestea din urma nu arata rau. Si pe langa faptul ca nu arata rau sunt detul de bine ancorate in topuri dpv al performantelor obtinute.

Jay
Campion certificat
Asa e.. daca arata la fel și costa la fel, diferența o va face performanța.. si piata de acum este destul de aglomerata cu dispozitivele menționate de tine și, care, nu mai sunt chiar asta de necunoscute..

Vio73
#StarMember
Văd că are 5g, procesor bun chiar dacă nu e de top, cameră principală de 48 MP, baterie de 4000 mAh, diagonală mare, iar prețul nu este prea mare. Acum nu știu câți doritori va avea. Mulțumim de prezentare!

FaraUnID
Campion certificat

LG nu a mai avut răbdare până pe data de 7 mai, când a promis că va oferi detaliile complete despre noul său dispozitiv mid-range premium LG Velvet.

 

1. PROCESOR

LG a ales platforma Snapdragon 765 de la Qualcomm, care beneficiază de conectivitate 5G, cât și de noul standard QuickCharge 3+, care poate încărca acumulatorul de 4.300 mAh până la 50% în doar 15 minute, conform primelor informații.

 

2. DISPLAY

LG Velvet este echipat cu un ecran Cinema FullVision de 6,8” cu raport de aspect 20.5:9 cu un decupaj subtil în formă de picătură de apă. De altfel, picătura de apă este și motivul de design al camerei de pe partea din spate.

 

3. CAMERE

Avem un senzor principal de 48 megapixeli, un senzor secundar pentru fotografie ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Compania se laudă de asemenea și cu funcții foto/video precum Time Lapse și Voice Out Focus.

 

4, ACCESORII

LG Velvet versiuni actualizate ale unor accesorii pe care le-am văzut în trecut și pe alte modele. Este vorba despre un ecran secundar „Dual Screen”, care poate permite afișarea a două aplicații simultan, sau unor funcții speciale. Apoi, există și posibilitatea de a folosi telefonul cu un stylus, care va trebui cumpărat separat.

 

5. MEMORIE

Se zvonește că telefonul va fi livrat cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, cu posibilitatea de a atașa carduri microSD.

 

Nu știm încă prețul pentru LG Velvet sau accesoriile Dual Screen și Stylus Pen.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/lg-velvet-specificatii-19144172/

Sursa 2 - https://www.phonearena.com/news/LG-Velvet-official-announcement_id124197

FaraUnID
Campion certificat
LG Velvet a fost lansat în Coreea de Sud la un preț de cca 680 de euro. Specificatiile modelului comercializat pe piata asiatica - Display: 6,8”, FHD+, OLED - Procesor: Snapdragon 765 (octa-core, 2,4 GHz) - RAM: 8 GB - Stocare: 128 GB - Cameră: 48 MP f/1.8 wide + 8 MP f/2.2 ultra-wide + 5 MP f/2.4 adâncime - Cameră frontală: 16 MP f/2.0 - Card: da, microSD - Baterie: 4.300 mAh, încărcare rapidă 30 W, încărcare wireless 10W - Conectivitate: 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5 - Certificare IP68 - Dimensiuni: 167,2 x 74,1 x 7,9 mm - Greutate: 180 g - Altele: amprentă în display, jack 3,5 mm, difuzoare stereo Sursa - https://www.theverge.com/2020/5/7/21250294/lg-velvet-5g-smartphone-release-date-news-features-specs-raindrop-triple-camera-snapdragon-765

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

LG Velvet 5G 128GB este acum și în oferta Orange! Pentru lansarea unei precomenzi online primești cadou o boxă portabilă Ultimate Ears Boom 3 (oferta este valabilă până pe 23 iunie, în limita stocului disponibil).

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-velvet-5g-128gb-aurora-gray

Livrarea se face începând cu data de 24 iunie 2020.