anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Kanal D lansează theXclusive - Conținut video exclusiv online pe pagina YouTube Kanal D România

FaraUnID
Campion certificat

Luni, 31 mai, de la ora 17:00, Kanal D lansează theXclusive, o oferta generoasă de conținut video exclusiv online, care poate fi accesată pe pagina de YouTube Kanal D România.

 

Acest boost de conținut digital al Kanal D vine ca un pas firesc în strategia de dezvoltare a operațiunilor stației și își propune să le ofere consumatorilor din spațiul online experiențe de neratat, adaptate nevoilor lor atât de diverse.

 

Cu experiența unei televiziuni generaliste de succes, care și-a consolidat poziția în top trei stații TV din România, Kanal D propune o oferta diversificată de emisiuni difuzate, de această dată, exclusiv în mediul virtual, pe pagina de YouTube a Kanal D România, în secțiunea theXclusive.

 

 

Acestea sunt producții în sine, beneficiind de decoruri speciale, în funcție de specificul fiecărei emisiuni, de echipa de producție dedicată și experiența unor prezentatori de succes.

 

Fie că este vorba de bucuria de a călători, preocuparea pentru cooking, pasiunea pentru muzică, poveștile intense de viață sau divertisment la superlativ, emisiunile theXclusive vor constitui o opțiune de consum adaptată unei palete vaste de preocupări, accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei.

 

Alexandra Ungureanu, Cătălin Cazacu, Mihai Ghiță, Mihai Hînda, Chef Florian Lazăr, Mihaela și Marian Crăciun - prezentatorii emisiunilor ce vor putea fi urmărite pe YouTube.

 

Sursa - https://www.kanald.ro/luni-31-mai-de-la-ora-17-00-kanal-d...

 

Tot respectul pentru faptul ca au lasat continutul "la liber" si nu au devenit ultimii fomisti precum Voyo sau Antena Play.

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember
Dar toți se muta in online? Stau tu liniștit, în funcție de succes, vizualizări, alea-alea, vor baga o mica taxa sau o sa bage reclame din 2 in 2 minute. Ei de unde își scot banii pt content?

Jay
Campion certificat
Foarte bine.. oricum am inceput sa iau si laptopul cu mine in concediu, nu doar carti.. poate gasesc ceva interesant, desi intre carti si seriale.. hmm.. greu :))

Vio73
#StarMember
Ne adaptăm timpurilor, dacă asta este moda! Să sperăm că și conținutul va fi unul pe măsură!

FaraUnID
Campion certificat
Toti se muta in online si investesc in continut propriu, pentru ca acesta este viitorul. Pe langa asta in online nu exista CNA iar calitatea continutului si plasarea de produs sunt ceva mai permisive. Nu mai depinzi de cablisti, care la randul lor cer bani pentru a te adauga in grila, nu mai depinzi de sateliti, iar vizibilitatea si disponibilitatea sunt world wide.

teacher_
#StarMember
Presimt că s-au inspirat după gratii lor mai mari din Turcia, și că nu va fi singurul canal care adoptă strategia asta.

FaraUnID
Campion certificat
@delfinas Credeam ca este evident faptul va din moment ce este gratuit va fi sustinut atat de reclame precum in varianta off-line cat si prin plasarea de produs. Exista foarte multe platforme care functioneaza pe principiul acesta. Pe mine unu nu ma deranjeaza rularea unor reclame ocazional sau plasarea de produs, cat timp aceste practici sunt civilizate si nu vorbim despre 'jemii de pop-up-uri care sar in momentul in care faci click pe butonul play si/sau bannere care acopera 3/4 din ecran.

FLo1
#StarMember
Disponibilitatea pe internet nu înseamnă automat "world wide". Concret? TVR... ioc primatv... ioc, RTV.....ioc, antenele oricum sunt conditionate de "Antena play", Aplicatii precum "digi online".... ioc. Gupul PRO este excepție, adică funcțional la liber "world wide". Orange Tv go.... n-am incercat. Adică ori ai IP de RO, ori.... te uiți la altceva. Posturile exemplificate știam că merg fără condiționări. De altfel nu sunt fan TV, indiferent de numele postului.