anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei Y6P si Huawei Y5P in Romania

FaraUnID
Campion certificat

Huawei a anunțat pentru piața din România noile smartphone-uri de buget Huawei Y6P și Y5P, modele bine echipate care vor fi disonibile la unele dintre cele mai mici preturi pe care le-am văzut până acum pentru dispozitive atât de bine echipate. Vorbim despre telefoane care vor intra pe piață la sub 100 de euro, fiind echipate cu mai multe camere foto, display-uri de dimensiuni medii și mari și mult spațiu de stocare în comparație cu alte modele similare.

 

1. HUAWEI Y6P

Modelul Y6P pare să fie un model la limita între entry-level și un mid-range obișnuit, însă prețul promoțional de la pre-comandă atrage cel mai mult atenția, având în vedere caracteristicile hardware.

Vorbim despre un smartphone echipat cu un procesor Kirin octa-core, cu 64 GB stocare internă și un ecran de 6,3” pe format 20:9 cu decupaj discret pe centrul ecranului. Acest model beneficiază de un sistem cu 3 camere: 13 MP f/1.8 wide + 5 MP f/2.2 ultra-wide și 2 MP f/2.4 depth. Acestea folosesc algoritmii AI Huawei pentru procesarea fotografiilor, Huawei promițând funcții foto avansate, sugerând că „p”-ul din numele Y6P vine de la „photo”.

Cu o baterie de 5.000 mAh care permite utilizarea în mod „power bank, sistem de operare Android 10 cu EMUI 10.1 și un preț de pre-comandă de numai 599 lei (față de 799 lei), acesta pare să fie un adevărat best-buy în categoria sa de preț. Singurul dezavantaj ar fi lipsa serviciilor Google. Telefonul vine cu Huawei Mobile Services și magazinul App Gallery.

 

2. HUAWEI Y5P

Modelul Y5P vine cu un ecran de 5,4” pe format 18:9, 2 GB RAM, 32 GB stocare și un sistem cu o singură camera. Cameră principală are 8 megapixeli, iar cea frontală are 5 megapixeli. Acest model nu vine nici măcar cu un senzor de amprentă, fiind echipat doar cu deblocare prin intermediul recunoașterii faciale.

Totuși, acest model vine la prețul de 399 lei la pre-comandă care va crește puțin după lansare, până la 599 lei. Desigur, și acest model vine cu Huawei Mobile Services, nu cu Play Store și serviciile Google pre-instalate.

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-romania-y6p-y5p-399-lei-19144611/

 

Si iata ca avem si alternative de buget, pentru cei care doresc un telefon fara prea mari pretentii. Modelul Huawei Y6p arata chiar foarte bine pe harite: camera tripla, 9.1 channel Sorround Sound, 64GB, acumulator de 5000 mAh.

6 Răspunsuri 6

Jay
Campion certificat
Pretul suna bine, mai ales ca vine cu tot ce trebuie.. acum, cand nu mai sunt cu ochii dupa S10 observ si eu ca mai sunt telefoane cu caracteristici ok la preturi bune..

FaraUnID
Campion certificat
Si modelul Huawei Y5P pare a fi ok pentru un senior care nu are prea multe asteptari de la un telefon, dar care este ancorat oarecum in tehnologie. La 2GB RAM nu ar trebui sa intampini probleme in a utiliza versiunile LITE ale aplicatiilor consacrate: Facebok, Messenger, Opera Mini. La 399 lei este un best buy, la 599 lei insa, situatia se schimba radical dearece exista alternative ceva mai bine echipate si cu pachetul Google preinstalat. Ca de exemplu Huawei Y6s care dispune de pachetul Google si are si 3GB RAM.

Vio73
#StarMember
Chiar bune la preț și au caracteristici în regulă la banii ăștia, chiar dacă nu au GMS.

Miha_Z
#StarMember
Se merita achizitionarea acestor mobile la preturile de precomanda chiar daca au dezavantajul lipsei serviciilor Google.

Vio73
#StarMember
Cunosc persoane care s-au adaptat destul de ușor și cu lipsa serviciilor google.

Miha_Z
#StarMember
O cunostinta a luat Huawei Y5P de la Emag si a fost multumit de pret. Dar a ramas dezamagita cand a vazut ca nu mai are acces la Google Play Store si la diverse aplicatii pe care le folosea. 😞