anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei pune 5G pe mașini!

Jay
Campion certificat
Huawei nu-și abandonează planurile de a ajunge lider în tehnologia 5G, cea de la care se așteaptă să redeseneze viitorul. Cum era de așteptat, chinezii s-au orientat și spre industria auto. Chiar dacă lucrurile nu se prea mișcă acum acolo, din cauza crizei coronavirus, gigantul chinez se gândește mai departe.
Și privește chiar și spre viitorul nu foarte apropiat.
Huawei a încheiat un parteneriat cu 18 constructori auto, cărora le va furniza module 5G pe noile modele de automobile. Mare parte dintre constructorii auto implicați în proiect sunt, așa cum probabl te-ai fi așteptat, chinezi.
Huawei, parteneriat pe 5G cu constructori auto
Huawei nu e deloc novice în ce privește tehnologia 5G dedicată autovehiculelor. Acum un an, lansa primul modul 5G pe modelul MH5000, care aparține tot unui constructor chinez. Asiaticii au vrut, de fapt, să arate că pot.
Printre constructorii cu care s-au încheiat acum parteneriate se numără nume mari chinezești, extrem de cunoscuți pe plan local, precum FAW Group Corp, SAIC Motor Corp, Dongfeng, Beijing Automotiv Industry Holding, Cherry Automobile și lista continuă. Prima mașină cu modulul 5G oferit de Huawei a fost lansată în decembrie – e vorba de modelul Baojun RC-6 produs de SAIC-GM-Wuling, firmă care include şi participaţiunea General Motors.
Huawei este membru fondator al 5G Automotive Association şi vrea să prima companie care se ocupă intens de dezvoltarea și implementarea 5G la nivel auto. China este de altfel în pionieratul proiectelor C-V2X, care implică unităţi plasate pe marginea străzii care conectează semafoare, camere, trackere de viteză şi alte elemente de infrastructură.
Iar planurile sunt mari și pare că ideile nu stau pe loc. Plaforma auto HiCar de la Huawei ar urma să fie lansată anul acesta, un sistem ce se vrea rival al Android Auto şi Apple CarPlay.
https://playtech.ro/2020/huawei-aduce-tehnologia-5g-pe-masini-care-s-constructorii-care-profita-de-cele-mai-noi-sisteme/?fbclid=IwAR0bwjBC7Yl64rM-soV2CzEHPOxyD-Dpmo5G8eCb8RILo16C3MBLMQpCDew
Mie imi place de ei ca gândesc outside the box.. si ca nu se lasa..
Mi-ar placea sa vrem si noi sa fim cat de buni putem intr-un domeniu, sa nu ne mai punem piedici singuri..
4 Răspunsuri 4

Miha_Z
#StarMember
Atat timp cat este un mare producator de echipamente 5G, era de asteptat ca sa se indrepte si spre alte domenii. Sper sa aiba succes si in parteneriatele pe care le-a incheiat cu constructorii auto.

Razvan
#StarMember
5G avansează, chiar dacă se opun alții în calea dezvoltării tehnologiei.

Ascary
Campion certificat
In materie de telecomunicatii si echipamente aferente Huawei este cu mult inaintea unor producatori consacrati,asa ca Huawei si tot ce vine de la ei nu ma mai miră de mult timp.Multumim de info Jay.

Vio73
#StarMember
Îi așteptăm cu interes! Cine a crezut că elimină chinezii din ecuație, s-a înșelat și i-a îndârjit și mai tare, făcându-i să-și construiască alternative serioase la google play și android auto. Mulțumim de informații!