anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei P Smart 2021 un alt telefon de buget de la Huawei

FaraUnID
Campion certificat

Noul Huawei P Smart 2021, un model de buget echipat cu multe dintre capabilitățile pe care suntem obișnuiți să le vedem pe modele semnificativ mai scumpe. Acesta beneficiază de un design modernizat, specificații hardware de medie și încărcare rapidă.

 

SPECIFICATII

 

  • Display: 6,67”, FHD+, 20:9
  • Procesor: Kirin 710A (octa-core)
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 128 GB
  • Cameră: 48 MP wide + 8 MP ultra-wide + 2 MP macro + 2 MP adâncime
  • Cameră frontală: 8 MP
  • Card: da, microSD
  • Baterie: 5.000 mAh, încărcare rapidă la 22,5 W
  • Altele: dual-SIM, amprentă în butonul Power, jack 3,5 mm

 

Telefonul este livrat cu EMUI 10.1, bazat pe Android 10 și fără servicii Google la bord.

 

PRETUL de 229 euro este punctul forte al acestui Huawei P Smart 2021.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-p-sm...

 

Telefonul a fost lasnat si la noi in tara el fiind disponibl in oferta multor retail-eri de la noi. iar in promotia speciala de lansare pretul telefonului este de cca 1100 lei la care se adauga in mod gratuit un Smartwatch HUAWEI Watch Fit al carui pret de lista individual este de 499 lei.

Per ansamblu pretul pachetului promotional este unul extrem de competitiv. Telefonul in sine arata foarta bine si lasa senzatia de produs premium. Desigur, cantareste greu lipsa pachetului Google dar Huawei incearca sa compenseze plusand pe partea de hardware.

Pe mine ma surprinde, la modul placut, faptul ca au ales tot Kirin, desi stocurile Huawei sunt limitate pentru aceasta platforma, iar americanii le-au taiat accesul la componente frabricate in afara Chinei.

3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Eu am văzut la colegi modele Huawei si nu mi-au plăcut, nu stiu sa spun de ce.. inainte stiam mai puține despre telefoane decât acum.. După bb am preferat Samsung doar testând si văzând.. Însă, telefonul din pachetul asta, la prețul la care este pachetul, ca un al doilea telefon, cum am eu, ar merge.. Nu prea mi-a plăcut amprenta pe butonul de power, asa are J6, dar, compensează prin baterie și pret..

Vio73
#StarMember
Sincer, e un telefon bunicel, dar nu mai departe de ieri am văzut P40 lite 5g, la 1260 lei. Deci nu este foarte ieftin pe la banii ăia. Huawei au în general telefoane bune, cu baterie generoasă (cum este și în cazul de față) și cu multe alte caracteristici care să te atragă, inclusiv cu smartwatch la pachet. Dar ce ne facem cu lipsa GMS? Înțeleg că sunt unele aplicații care încă nu funcționează din App Gallery! Din ce în ce mai bune ofertele celor de la Huawei în ultima vreme, dar cu toate acestea, nu reușesc să mai atragă așa de mulți clienți ca în trecut!

FaraUnID
Campion certificat
Huawei P Smart 2021 vine la pachet cu un Smartwatch HUAWEI Watch Fit al carui pret de lista este de cca 500 lei. O fi el Huawei P40 Lite 5G aproximativ in aceeasi bani, dar nu prea te poti bucura la maxim de adevaratul sau potential prin prisma lipsei retelei 5G la nivel national.