anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei Enjoy 20 și Huawei Enjoy 20 Plus posibil cele mai ieftine telefoane 5G

FaraUnID
Campion certificat

Huawei se pregătește să lanseze două noi telefoane de buget, cel puțin în China. Seria Enjoy 20, ale căror modele care vor ajunge probabil și în Europa în cadrul seriei Huawei Y, va debuta pe 3 septembrie, conform anunțului oficial și va integra tehnologie 5G la un preț accesibil. De fapt, acestea ar putea fi cele mai ieftine telefoane cu 5G de pe piață, dar nu par să facă prea multe compromisuri nici pe partea de performanță sau alte capabilități.

 

Deja am văzut în fotografii modelul Enjoy 20 Plus, adică Huawei Y9a, cum va fi cunoscut prin alte regiuni. Acesta beneficiază de un design inspirat de cel al seriei Mate 30 de anul trecut, cu un sistem cu trei camere încadrat într-un modul rotund. Acesta nu va avea decupaj în ecranul Full HD+ de 6,63”, camera frontală fiind de tip pop-up, în timp ce la interior va fi regăsită o baterie cu capacitate de 5.000 mAh și încărcare rapidă la 40W.

 

Modelul Huawei Enjoy 20 însă va fi puțin mai modest și nu va fi similar din punct de vedere al design-ului cu varianta Plus. Acesta folosește tot un sistem cu trei camere, dar încadrat într-un pătrat, în colțul din stânga-sus, asemeni P40 lite, de exemplu.

 

Ecranul are un decupaj central pentru camera foto, iar informațiile despre acest dispozitiv sugerează că beneficiază de un chipset MediaTek MT6853, care încă nu a fost anunțat. Acesta ar putea fi un model de buget numit Dimensity 600, cel mai ieftin cu 5G din oferta producătorului taiwanez.

 

Datorită acestui chipset Huawei Enjoy 20 ar putea porni de la 1.199 yuan, adică 147 euro. Acesta ar fi astfel cel mai mic preț pentru un telefon cu conectivitate 5G de pe piață. Desigur, pentru a atinge acest preț, Huawei va face niște compromisuri la anumite capitole. De exemplu, construcția pare să fie din plastic, în timp ce camerele foto nu par a fi foarte performante (13 MP f/1.8 wide + 5 MP f/2.2 ultra-wide+ 2 MP f/2.4 adâncime). De altfel, acest model nu pare să fie echipat cu un senzor de amprentă.

 

Modelul Enjoy 20 Plus are unul în butonul power, rama acestuia fiind decupată în acest scop. Pe Enjoy 20 nu există nici un senzor pe spate, nici pe laterală. Iar un senzor display ar fi prea scump, întrucât necesită un panel OLED.

 

Lansarea este programata pentru data de joi, 3 septembrie 2020.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-enjo...

 

Si iarasi, Huawei arunca pe piata telefoane 5G din zona entry cu preturi extrem de atractive. Imi place ca mdelul Enjoy 20 Plus a copiat design-ul de vizor de usa intanlit pe seria Mate 30, pentru camerele de pe spate.

 

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember
Mai slăbuț acest model, dar cu siguranță va fi printre opțiunile unei categorii de cumpărători, dacă va ajunge și la noi și va avea un preț rezonabil. Cam multe compromisuri!, dar văd că la baterie stă destul de bine!

FaraUnID
Campion certificat
Vin si primele informatii oficiale legate de Huawei Y9a aka Enjoy 20 Plus care informatii difera putin de cele aparute la capitolul zvonuri. SPECIFICATII HUAWEI Y9a: - CPU octa-core Helio G80 pe 12 nm, în configurație 2x Cortex-A75 la 2.0GHz și 6x Cortex-A55 la 1.8GHz; - Ecran LCD de 6.63 inch; - Rezolutie display 2400×1080 pixeli; - Interfața EMUI 10.1 (Android 10); - 6GB / 8GB* memorie RAM; - 128GB stocare internă; - Cameră frontală de 16MP de tip pop-up; - Sistem quad-cameral la partea din spate, având senzor principal de 64MP, senzor ultrawide de 8MP (vizibilitate la 120°), senzor macro de 2MP și senzor DoF de 2MP; - Funcția EIS Video, oferind stabilizarea digitală a clipurilor filmate; - Jack 3.5 mm, port USB-C; - Incarcare parida 22.5W; - Acumulatorul de 4300 mAh; Huawei Y9a va fi disponibil în versiunile de culoare Space Silver, Sakura Pink și Midnight Black. Momentan, nu este cunoscută decât data campaniei de precomandă pentru Iraq – 12 septembrie, însă putem aștepta ca telefonul să ajungă și în magazinele europene, relativ curând. Nota* - Varianta cu 8GB memorie RAM nu va putea fi găsită în magazinele europene. Cel putin nu pe canale oficiale. Pretul de vanzare recomandat de Huawei pentru varianta de echipare cu 6GB memorie RAM si 128GB memorie ROM este in jurul sumei de 200 euro Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-y9a-anuntat-oficial-vine-cu-functie-de-incarcare-rapida-si-chipsetul-helio-g80-19156073/ Si parca design-ul modulului de camere de pe spate arata ceva mai bine decat design-ul adoptat de Poco X3 https://comunitate.orange.ro/questions/2445769-poco-x3-nfc-200-parere-aveti