anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei brevetează designul în formă de cruce, pentru camera foto

FaraUnID
Campion certificat

Dupa ce tot Huawei au brevetat o nouă întrebuinţare pentru ornamentul camerei foto de pe spatele telefonului https://comunitate.orange.ro/questions/2274900-huawei-breveteaza-intrebuintare-ornamentul-camerei-fo... iata ca producatorul chinez "recidiveaza" si reusesc sa obtina brevet pentru destribuirea camerelor principale intr-un design in forma de cruce.

 

Oricât de banală ar părea, dispunerea camerelor foto în formă de cruce, cu blitz-ul LED în centru, , reprezintă din punct de vedere legal o inovație veritabilă, nimeni altcineva având idea să breveteze acest concept, până acum.

 

Huawei a depus brevetul în octombrie anul trecut la Administrația Națională a Proprietății Intelectuale din China (CNIPA), documentul publicat pe data de 18 septembrie având nu mai puțin de 24 de pagini.

 

Potrivit brevetului, partea frontală a smartphone-ului este complet ocupată de ecran și nu există niciun semn al unei camere pop-up. În plus, lipsa decupajului sau perforație indică folosirea unei camere selfie poziționată sub afișaj.

 

Forma pătrată a senzorului inferior de pe spatele telefonului confirmă că este o cameră cu zoom în stil periscope. Prevăzând pentru orice situație, autorii brevetului au descris trei iterații ale aceluiași design, cu modulul camerei din spate plasat în poziția dreaptă, centrală și stângă în partea din spate sus.

 

Interesant este faptul că designul brevetat vine în continuare cu un buton de pornire și un buton de volum pe marginea dreaptă. Există chiar și un buton suplimentar în partea stângă. În partea de sus, vine cu o mufă audio de 3,5 mm și un microfon. Marginea de jos găzduiește slotul pentru cartelă SIM, difuzorul și un port USB Type-C.

 

Deși brevetul acordat nu constituie o garanție implicită, probabil că următorul flagship Huawei Mate 40 chiar va veni cu acest design, variațiile prevăzute în brevet lăsând loc pentru o gamă completă de telefoane Huawei cu camere foto în formă de cruce.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-brev...

 

Banal si totusi inovator! Un gest marunt dar care reuseste sa sparga tiparul design-ului clasic de plita cu inductie, pentru camerele de pe spatele telefonului.

 

ASTA reprezinta o inovatie, chiar daca pare ceva marunt si banal, nu faptul ca Orange ofera internet bonus impachetat ca banca de net si o luna de TV GO gratuit.

 

0 Răspunsuri 0