anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei a brevetat un telefon cu ecran secundar pe spate

FaraUnID
Campion certificat

LetsGoDigital, site-ul olandez care sapă zi de zi în bazele de date ale autorităților internaționale care înregistrează breverte, a găsit în China un design Huawei cel puțin ciudat. Este vorba despre un smartphone aparent obișnuit, desenat în trei moduri diferite. Telefonul Huawei este echipat cu o cameră cu patru obiective pe partea din spate, însă fiecare design în parte are un ecran secundar integrat undeva în modulul de cameră în diverse poziții.

 

Există un design cu un ecran poziționat central, între cele patru camere, un model cu o cameră sub cele patru camere, iar unul cu ecran deasupra camerelor. În imagini apare afișată ora exactă, însă este posibil ca acel ecran să afișeze și alte lucruri. Din modul în care este integrat putem intui că este vorba despre un ecran secundar folosit pentru selfie-uri cu camera principală. Acest lucru ar sugera că telefonul respectiv nu are o cameră frontală.

 

Totuși, o cameră frontală în 2020 este absolut necesară, întrucât aceasta nu este folosită doar pentru autoportrete. Camera frontală este acum folosită în principal pentru apeluri video și aplicații de videoconferințe, deci nu prea poți renunța la ea. Totuși, afișarea de notificări sau de informații rapide pe spatele telefonului, atunci când este poziționat cu ecranul în jos tot este un avantaj.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-ar-p...

 

Ramane de vazut daca acest brevet va ajunge sa fie implementat si in cazul modelelor de serie.

 

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember
Ciudat. Eu nu m-as putea uita in doua locuri opuse diametral. Dar poate sunt amatori de senzatii tari 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Telefoanele cu clapeta aveau acest ecran secundar pe care erau afisate doar informatiile esentiale de tip: ceas, data, nivel baterie, apel / sms receptionat. In cazul Huawei, personal nu-i vad utilitatea, plus ca trebuie si o husa speciala care si aia costa niste bani.

Mary_13
Junior
Pentru generația nouă, ar fi un telefon super mișto