anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Horoscop - Ce smartphone ți se potrivește în funcție de zodie

FaraUnID
Campion certificat

1. ZODIA CAPRICORN

Nativii din zodia capricorn se disting prin corectiudine și autodisciplină, prin eficiență și seriozitate. De aceea ei doresc smartphone-uri high-end, dar care nu costă o avere (sunt preocupați inclusiv de disciplina financiară). Marca recomandată pentru acești nativi este OnePlus. Startup-ul asiatic oferă, de obicei, telefoane foarte puternice, dar care costă mai puțin decât modelele rivale.

 

2. ZODIA VARSATOR

Oameni visători, vărsătorii cred în libertate, inovații și se gândesc mereu la lumi futuriste. Ei nu cred în „nu se poate” și sunt deschizători de drumuri. Acestor nativi li se potrivesc mărci inovative de smartphone-uri, precum cele pliabile de la Samsung (dacă au suficienți bani).

 

3. ZODIA PESTI

Zodie a artiștilor, peștii sunt visători, sensibili și prietenoși. Spiritul lor artistic are nevoie de un smartphone care să suprindă diversele scene pe care le văd peste tot în jurul lor. Pentru acești nativi, cele mai potrivite smartphone-uri sunt cele Huawei din seria P, echipate cu camere excelente.

 

4. ZODIA BERBEC

Caracterizați prin umor și poftă de viață, berbecii sunt oameni cu concepții puternice, care nu se lasă contraziși ușor. Fiind persoane mai agresive, aceștia preferă dispozitive puternice și rapide. Acestor nativi li se potrivește, de asemenea, marca OnePlus.

 

5. ZODIA TAUR

Taurii preferă lucrurile de calitate, dar nu suportă mărcile pe care le folosește toată lumea sau despre care au impresia că îi înșală. De aceea, pentru cei născuți în această zodie sunt potrivite smartphone-urile LG, mai ales cele din seria high-end V.

 

6. ZODIA GEMENI

Persoane prietenoase, gemenii petrec mult timp pe rețelele de socializare online. Sunt consumatori de conținut multimedia și doresc o cameră bună pe telefon. Acestor nativi li se potrivește marca Samsung, mai ales modele din familia Galaxy S.

 

7. ZODIA RAC

Nativii din această zodie preferă simplitatea și se gândesc tot timpul la căldura caselor lor. Astrologii cred că racilor li se potrivește marca Motorola, care oferă caracteristici tehnice foarte bune la prețuri decente. De restul banilor, racii își pot cumpăra decorațiuni pentru case.

 

8. ZODIA LEU

Leii doresc să fie mereu cei mai buni și le pasă, deși nu recunosc, de ceea ce cred ceilalți despre ei. De aceea, cel mai potrivit smartphone pentru acești nativi este… iPhone, mai ales modelele vârf de gamă, precum iPhone 11 Pro sau Pro Max.

 

9. ZODIA FECIOARA

Fecioarele tind să fie fără cusur și observă ușor erorile și greșelile din jurul lor. De aceea, aceste persoane s-ar împăca bine cu modele Pixel de la Google. Acestea oferă Android pur, așa cum și l-a imaginat dezvoltatorul sistemului de operare, mereu actualizat la zi.

 

10. ZODIA BALANTA

Cei născuți în această zodie sunt persoane frumoase, bune, sensibile, care cred în justiție și echilibru. Nativii acestei zodii știu foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul, dar și cum să fie pe placul celor din jurul lor. Astrologii cred că li s-ar potrivit marca Nokia, care oferă dispozitive „cinstite”, bine echilibrate și cu prețuri accesibile.

 

11. ZODIA SCORPION

Scorpionii sunt persoane care țin la intimitatea lor și știu să păstreze secrete. De aceea, astrologii recomandă, pentru acești nativi, tot smartphone-uri Apple, unul dintre puținii producători care nu colectează date despre utilizatori pentru a le partaja cu terți.

 

12. ZODIA SAGETATOR

Săgetătorii sunt persoane iubitoare, deși nu arată mereu acest lucru. Le este greu să comunice frecvent cu cei apropiați. Totuși, la nevoie este greu să găsești un sprijin mai puternic decât un săgetător. Smartphone-urile potrivite pentru acești nativi sunt cele marca Sony. Acesta este un brand de telefoane uitat de mulți utilizatori, dar care îi impresionează pe cei care apucă să le folosească.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/curiozitati/horoscop-pentru-...

 

Interesante asocierile, dar, pe mine nu m-au nimerit deloc astrologii si nici nu cred in horoscop.

22 Răspunsuri 22

svetalex
Senior certificat
Funny 🙂 Acum trebuie ca fiecare zodie să aibă și buget pentru ce le este scris în stele 🙂

Jay
Campion certificat
Au cam gresit, ar trebui sa le mai amestece o data.. sunt curioasa cati cred ca se potriveste..

TheSpecialist
Maestru
Nu ai precizat dacă, atunci când alegem telefonul, trebuie sa fie Mercur retrograd.

Razvan
#StarMember
Poate prin 2030 🙂

FLo1
#StarMember
Mercur a retrogradat rau de tot. Nimic nu se potriveste, motiv pentru care "horoscoapele" nu sunt pentru mine si nici nu le recomand.

Anonim
Neaplicabil
Simpatic horoscop. La mine (rac) zice despre Motorola, nu e rău dar nu prea sunt așa convins :)) Mulțumim!

Miha_Z
#StarMember
Nu prea s-a nimerit si nici nu mai e de actualitate acest horoscop. Ce-i drept eu am folosit si Apple, dar tot Samsung-ul imi place. Sotul care este tot scorpion nici nu vrea sa vada Apple. Iar la faza cu protectia datelor cred ca au ramas in urma cu stirile...

TheSpecialist
Maestru
Oricum, mama Omida sau cine a făcut horoscopul asta nu prea e în trend. Nimic de Oppo sau Xiomi... Se poate asa ceva?!

Miha_Z
#StarMember
O fi primit sponsorizari doar de la anumite brand-uri. :))

FaraUnID
Campion certificat
"Sotul .... nu vrea sa vada Apple" - Absolut corect, omu' pare ca stie despre ce este vorba. My kind of guy! @Miha Z Din anumite puncte de vedere este mai usor sa renunti la sot decat la telefon...... din cate am inteles si eu de la vecinele din cartier si de la colegele de munca!

Miha_Z
#StarMember
:))) @FaraUnID acum fiecare cu preferintele. Eu prefer sa schimb mobilele si brand-urile, decat sa renunt la sot. 😉

delfinas
#StarMember
Iupiiii!!! Iata ca la mine se potriveste perfect!!! Sunt in zodia Pesti, sunt fana Huawei, imi place sa fotografiez si am un P30Pro si un Mate20lite. 🙂

Ascary
Campion certificat
Pai era sa-i scape horoscopului lui Nety Sandu si tehnologia fara fir? :))) Este careva pe aici care crede in zodii?

teacher_
#StarMember
La mine nu se potrivește decât descrierea.:) La marca de telefon nu m-au nimerit, eu am Huawei. 🙂