anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Honor 9A un telefon de buget bazat pe MediaTek

FaraUnID
Campion certificat

Huawei a anunțat de câteva săptămâni deja că se aliază cu producătorul taiwanez de chipset-uri pentru anumite dispozitive https://comunitate.orange.ro/questions/2350297-huawei-inlocui-procesoare-kirin-mediatek iar acum vedem și primul Honor din Europa cu un chipset Helio P22. Acesta este un model octa-core la 2 GHz, care oferă performanță de bază atât în utilizarea de zi cu zi, cât și în jocuri de bază.

 

Modelul Honor 9A este echipat cu un ecran LCD de 6,3” cu rezoluție HD (1.600 x 720 pixeli) și cu 3 GB memorie RAM. Având în vedere acumulatorul de 5.000 mAh, ne așeptăm ca acest model să ofere și o autonomie peste medie. Fiind vorba însă de un telefon de buget, încărcarea se face printr-un port microUSB. Din același motiv însă, există și un jack de 3,5 mm pentru căști.

 

Telefonul integrează un sistem cu trei camere pe partea din spate și are o cameră frontală de 8 megapixeli pe partea din față, integrată într-un decupaj subtil pe centru. Camera principală are senzor de 13 megapixeli, cea secundară oferă obiectiv ultra-wide de 5 megapixeli, în timp ce ultima cameră este de profunzime, pentru îmbunătățirea modului portret. Fotografiile și filmările vor putea fi stocate fie pe cei 64 GB de spațiu intern pe format eMMC, sau pe carduri microSD.

 

Construcția este cel mai probabil din plastic, având în vedere ceea ce oferă compania și sub brandul Huawei la un preț similar. Carcasa este disponibilă în variantele Ice Green, Midnight Black și Phantom Blue. Pe spatele din plastic, poziționat central, este și senzorul de amprentă.

 

Desigur, asemeni modelelor Huawei din ultimul an, nici Honor 9A nu este livrat cu software Google pre-instalat. Acesta va fi dependent de magazinul de aplicații AppGallery de la Huawei, cât și de alternativele online disponibile.

 

Specificații Honor 9A:

- Ecran: 6.3’’, IPS, 1.600 x 720 pixeli

- Procesor: MediaTek Helio P22 (octa-core @ 2 GHz)

- Sistem de operare: Android 10-based Magic UI 3.1

- RAM: 3 GB

- Stocare: 64 GB eMMC 5.1

- Card: da, microSD

- Baterie: 5000 mAh

- Camera frontală: 8 MP

- Camera principală: 13 MP wide, 5 MP ultra-wide, 2 MP profunzime

- Conectivitate: 4G, Bluetooth 5.0 - Dimensiuni: 159 x 74 x 9 mm

- Greutate: 185 g

- Port-uri: microUSB, 3.5mm headphone jack

- Altele: senzor de amprentă, Radio FM

 

Honor 9A va fi disponibil în Europa la un preț de 149 euro. Acesta va fi disponibil prin intermediul Amazon și magazinului Hihonor, cât și câțiva parteneri retail care încă distribuie dispozitive Honor. Pre-comenzile încep pe 1 iulie, iar telefonul va fi lansat cândva în cursul lunii iulie.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/honor-9a-brandul-secundar-de-la-huawei-inca-exista-si-...

 

O fi el un telefon de buget, dar, tind sa cred faptul ca in aceasi suma exista alternative un picut mai bine echipate, inclusiv cu pachetul Google, decat acest Honor 9A.

2 Răspunsuri 2

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Din punct de vedere design este foarte similar cu celelalte versiuni, dar din punct de vedere specificații văd că este destul de slab și are doar 3GB RAM. Sunt de acord că există variante de telefoane mai ok comparativ cu acesta, din categoria entry-level.

Vio73
#StarMember
Un telefon care probabil va avea un preț bun, dar lipsa serviciilor Google îl face neatractiv pentru doritori. Oricum, este pentru nepretențioși!