anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Here WeGo alternativa la Google Maps

FaraUnID
Campion certificat

Până când serviciul proprietar Huawei pe care compania îl dezvoltă alături de TomTom si despre care s-a discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2208139-auzit-colaborarea-tomtom-huawei va fi gata, există acum în sfârșit o alternativă de calitate: Here WeGo. Aplicația de navigație are originile în laboratoarele Nokia și există acum sub forma companiei Here Global BV, sub concernele auto Audi AG, BMW AG și Daimler AG.

 

Here WeGo este evoluția fostului serviciu Here Maps Nokia, care a fost recent lansat pe App Gallery. Astfel, acesta devine primul serviciu de hărți care oferă atât navigație turn-by-turn cu indicații vocale, cât și navigație pentru pietoni, inclusiv folosind mijloace de transport în comun. De altfel, aplicația este folosită ca sursă pentru serviciul Bing Maps de la Microsoft și include peste 1.300 de orașe cu funcții avansate de navigație.

 

Desigur, Here WeGo nu include toate funcțiile sociale și nici nu are integrare cu contul Google personal, însă poate suplini o mare parte dintre acestea. Există posibilitatea de location-sharing, există capabilitatea de a descărca hărțile local pentru momentele în care știi că nu vei avea semnal la telefon, cât și hărți pentru diverse interioare, precum mall-uri sau aeroporturi, cu afișare pe niveluri.

 

Cel mai probabil însă ați mai auzit numele Here WeGo, întrucât aplicația este deja disponibilă de mai mulți ani atât pe iOS, cât și pe Android. Acum, serviciul de navigație devine unul cu adevărat universal, fiind disponibil și pe platforma care avea o nevoie foarte mare de o alternativă la Google Maps direct din magazinul propriu.

 

Da, există metode de instalare Google Maps precum magazinele alternative APKmirror sau Aptoide, însă majoritatea utilizatorilor nu vor ști cum să le descarce. Includerea unui serviciu similar în magazinul App Gallery este cea mai bună soluție în acest moment și probabil că vor urma multe alte astfel de aplicații.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/huawei-are-acum-o-alternativa-la-google-maps-direct-in-app-ga...

 

Sursa 2 - https://www.phonearena.com/news/HERE-WeGo-Google-Maps-alternative-for-Huawei-phones_id124088

 

Asadar. exista viata si fara Google Play Services.

7 Răspunsuri 7

svetalex
Maestru
A testat careva Here WeGo? Este comparabilă cu Google Maps sau Waze?

FaraUnID
Campion certificat
Nu stiu cat de comparabila este cu Google Maps dar pare promitatoare. Dupa cum este precizat in articol, aplicația este urmasul serviciului Here Maps Nokia si este implementat ca si sistem de navigatie pe modele de masini produse de Audi, BMW și Daimler. Evident ca in momentul in care serviciul proprietar va intra in Huawei App Gallery, lucrurile vor sta cu totul altfel.

Vio73
#StarMember
E foarte bine că Huawei vine cu propriile aplicații, pentru că oamenii au alternativă. Dacă mulți se fereau de Huawei, am vorbit doar zilele astea cu câțiva cunoscuți care și-au luat P40 lite și P 40. Mulțumim de informații!

FaraUnID
Campion certificat
Here WeGo nu este o aplicatie proprie Huawei. Here WeGo este o alternativa oferita de Huawei la Google Maps pana cand serviciul proprietar Huawei va fi lansat.

Vio73
#StarMember
E foarte bine și așa. Mulțumesc de precizări!

Szabolcs
Explorator entuziast
Folosesc Here Wego de mai bine de 6 ani, si sunt foarte multumit. Minusuri fata de Waze e ca nu arata unde se afla politia. In rest ca rute, si reconfigurare traseu in caz ca ratezi vreo intersectie mult mai rapide. Merge fara conexiune la internet, am fost cu ea prin Ungaria si m a dus la fix. Sunt multumit.

Vio73
#StarMember
Înseamnă că este foarte bun. Mulțumim pentru descrierea detaliată.