anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

GRATUIT TIDAL 6 luni plan Premium sau 3 luni plan HiFi

FaraUnID
Campion certificat

Pentru cine nu stie, TIDAL este un serviciu de streaming de muzică, podcast și video pe baza de abonament care ofera acces la continut de înaltă definiție, conținut exclusiv și caracteristici speciale pentru audiofili.

 

Tidal a fost lansat în 2014 de compania norvegiană Aspiro și este acum deținut de Project Panther Bidco.

 

Cu acorduri de distribuție cu toate cele trei case de discuri majore și numeroase case de discuri independente, Tidal susține că oferă acces la o librarie ce include peste 70 de milioane de piese și 250.000 de videoclipuri muzicale si se lauda cu faptul ca au 3 milioane de abonati in 55 de tari.

 

In prezent Tidal ofera 2 tipuri de abonament:

  • Tidal Premium (lossy quality) la pretul de 19,99 lei lunar;
  • Tidal HiFi (lossless CD quality – bazat pe FLAC pe 16 biți / 44,1 kHz – și MQA – de obicei pe 24 biți / 96 kHz) pentru 39,99 lei lunar.

 

În martie 2015, Aspiro a fost achiziționat de Project Panther Bidco Ltd. care a relansat serviciul printr-o campanie de marketing în masă, promovându-l ca primul serviciu de streaming deținut de artiști. Pe 23 ianuarie 2017, Sprint Corporation a cumpărat 33% din Tidal pentru suma de 200 milioane dolari.

 

Tidal este disponibil pentru urmatoarele platforme: Windows (minim Win 7), macOS, Android (minim versiunea 6), iOS (minim versiunea 13), Web Player, Apple TV, Samsung TV, Fire TV, Roku, AmazonAlexa, Samsung Gear.

 

Pe partea de platforme de infotainment Tidal este disponibil pe Mercedes-Benz, Lincoln, Volkswagen, CarPlay, Android Auto.

Promotional Tidal ofera acces gratuit* timp de 6 luni la planul Tidal Premium sau 3 luni la planul Tidal HiFi la alegere

*Promotia se este adresata utilizatorilor din UK. Din acest motiv aveti nevoie de un servicu de Proxy VPN care sa va ofere acces la un IP de UK sau sa rugati un amic din UK sa deschida un cont Tidal in numele vostru.

 

Dupa ce am rezolvat cu IP-ul de UK accesam pagina promoitiei la adresa https://offer.tidal.com/voucher?code=LIDLMUSIC unde codul promotinal ar trebui sa fie deja completat, daca nu acesta este LIDLMUSIC si urmati pasi standard pentru deschiderea unui cont.

 

Pentru a nu avea surprize neplacute este recomandat ca finalul promotie, daca nu doriti sa continuati contra cost, sa anulati subscriptia.

 

Succesuri la toata lumea si auditie placuta!

3 Răspunsuri 3

Neaplicabil
Excelent!! Am deja Spotify si sunt foarte multumit de el. Tot am zis ca incerc si Tidal, ca toata lumea il lauda. Acum am ocazia. Mersi frumos! 🙂

Ascary
Campion certificat
Spotify Premium imi este deocamdata suficient fiindca este acceptat de ecosistemul Google Home si imi merge pe 4 device-uri Google Home,receiver,TV si Samsung smartwach.Cum nu mai este nevoie de alte artificii de instalare si chiar si varianta free este ok daca nu detii o retea de deviceuri,Spotify este mai accesibil. Incepatorii au 3 luni gratuite la incheierea unui abonament. Si Spotify a ajuns mai greu in Romania si vad ca si Tidal se pare ca mentine aceeasi politica dar sper ca va veni si el cat de curand.

Cocodrillo
Junior entuziast
Am abonament Tidal Hi-Fi de peste 12 luni! Informațiile de mai sus nu sunt actualizate! 1. Cele două abonamente se pot obține facil prin simpla accesare a google căutare tidal/FB sunt reclame de promovare Tidal free.. super facil și nu complicat ca in descrierea postării! 2. Tidal cele două abonamente inclusiv Hi-Fi + MQA (de care nu se amintește nimic), spre deosebire de Spotify/Dezeer oferă calitate sunet Master+MQA această caracteristică îl face superior concurenței și se adresează consumatorilor audiofili (spre ex. echipamentele mele sunt Hi-Fi; 3. Tidal oferă abonamentul Hi-fi la 39.99 lei cu 5 dispozitive off line spre deosebire de Spotify 5 euro doar un dispozitiv!... 4. Toți competitorii la prețurile accesibile mai mult ori mai puțin oferă muzică în format comprimat! 5. Tidal are încă două oferte superioare de abonament pentru muzică în format decomprimat (este o altă clasă și necesită "ureche" și "finanțe" (abonament/echipamente) 6. Pentru cine este începător că și mine ieri să incerce variantele free însă îi este necesar un minim de echipament audio/video!