anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Gama de televizoare Smart OnePlus U si OnePlus Y

FaraUnID
Campion certificat

Compania OnePlus a anunțat în India trei modele noi de televizoare, cu dimensiuni, rezoluții și prețuri diferite, dar toate accesibile. Toate vin echipate cu sistemul de operare Android TV și sunt echipate cu panouri LCD. Acestea fac parte din seriile U și Y de la OnePlus, în timp ce modelele de top lansate anul trecut rămân în gama premium OnePlus Q.

 

1. OnePlus TV U Series 55”: un Smart TV 4K de medie

 

Modelul de top anunțat de OnePlus beneficiază de un panel LCD de 55” cu rezoluție 4K, cu o construcție metalică la exterior. Acesta este foarte subțire și are doar o parte mai groasă în parte de jos, unde sunt integrate componentele electronice. Această parte este acoperită cu fibră de carbon, la fel ca pe modelele OnePlus Q1 55 și 55 Pro cu ecrane QLED.

 

Panelul are o acuratețe a culorilor ridicată, acoperind 93% din spectrul DCI-P3 și poate afișa conținut HDR în majoritatea formatelor populare: HDR10, HDR10+, Dolby Vision și HLG. Acesta beneficiază și de procesare de imagine avansată, care poate detecta fețele persoanelor de pe ecran și modifica automat anumiți parametri, sau pentru a îmbunătăți calitatea imaginii.

 

La interior, OnePlus a integrat un chipset MediaTek 5887 quad-core, cu 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare intern. Difuzoarele stereo de 30W oferă suport pentru tehnologia Dolby Atmos. Televizorul vine alături de o telecomandă inteligentă, care are butoane dedicate pentru Google Assistant, Amazon Prime Video și netflix, pe lângă cele tradiționale de navigație și volum.

 

2. OnePlus TV Y Series 43” și 32”: modele Smart TV de bază

 

Următorul televizor OnePlus pe o treaptă inferioară este OnePlus TV Y1 43. Acesta vine cu un panel Full HD de 43”, care oferă rezoluție Full HD. Toate avantajele de îmbunătățire a imaginii de pe modelul U1 55 sunt prezente și pe acesta, cât și pe Y1 32. Cel mic are doar rezoluție HD, 1.336 x 768 pixeli. Difuzoarele ambelor modele au putere de 20W, dar sunt în continuare compatibile cu Dolby Atmos. La nivel hardware avem însă doar 1 GB memorie RAM și 8 GB stocare internă pe aceste dispozitive.

 

OnePlus oferă și o platformă software numită Oxygen Play, care poate face recomandări de conținut de pe alte platforme de streaming Precum Netflix și Amazon Prime. Desigur, televizoarele pot fi folosite și alături de aplicația Oxygen Connect, care poate fi instalată pe smartphone.

 

3. Preturi gama televizoare OnePlus

 

Modelul OnePlus TV U1 55 pornește de la un preț de 49.999 rupii, echivalent cu 670 dolari americani, în timp ce OnePlus TV Y1 43 pornește de la 22.999 rupii, adică 310 dolari. Varianta cu ecran de 32” pornește însă de la 12.999 rupii, adică 175 dolari.

 

Toate modelele sunt deja disponibile în India. OnePlus nu a oferit detalii despre o lansare internațională a gamei sale de televizoare.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/televizoare/cum-arata-primel...

 

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Nu știam că cei de la One Plus fac și tv-uri. Dacă în India sunt aceste prețuri, sunt convins că la noi vor fi mult mai consistente, în caz că ajung.

Anonim
Neaplicabil
India este o piață care "înghite" multe telefoane și alte device-uri. Mulți producători chinezi lansează doar în India, unde este o concurență acerbă, poate chiar mai mare de cea din China. 🙂

Vio73
#StarMember
E populație extrem de numeroasă probabil. Mă gândesc, că la ei, în China, sunt prea multe branduri și trebuie să mai vândă și prin vecini.

FaraUnID
Campion certificat
India este o piata de desfacere uriasa si din acest motiv, foarte multi producatori sa orienteaza catre ea. Plus ca in India standardele pe care trebuie sa le respecte producatorii sunt ceva mai jos comparativ cu standardele UE. Din aceste motive producatori mai de mana a 2-a si care nu reusesc sa tina pasul cu greii din domeniu, se orienteaza catre piete precum India, Indonesia, etc.