anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Focus Sat TV - O nouă identitate vizuală și brand line "Universul tău original"

FaraUnID
Campion certificat

Astăzi, 12 iulie, are loc lansarea Focus Sat TV, cu o nouă identitate vizuală și brand line Universul tău original. Telespectatorii vor avea acces la conținut exclusiv european, de foarte bună calitate, format din seriale premium, multe dintre ele în exclusivitate în România.

 

Primul titlu care va avea premiera odată cu relansarea canalului Focus Sat TV, pe 12 iulie, este serialul „Baron Noir”, o producție Canal+ Création Originale.

 

 

Anul acesta vor fi difuzate peste 100 de ore de conținut nou pe Focus Sat TV, seriale exclusive Canal+ Création Original în premieră națională, precum: Baron Noir, Pedagogul, Paris Police 1900, Moscow Noir, Pro și Contra toate cu subtitrare în limba română.

 

1. BARON NOIR - Un serial din top Canal+ Création Originale, sezonul 1 prezintă în 8 episoade saga politicianului francez Philippe Rickwaert (Kad Merad) care caută neobosit și prin orice mijloace răzbunarea, îndreptată către adversarii săi politici.

 

2. PEDAGOGUL - În frumosul ținut împădurit din orașul Dobrowice din Polonia, chiar înainte de începerea unui nou an școlar, o tânără studentă este găsită moartă. Când verdictul inițial de sinucidere este exclus, un profesor de la școala locală este hotărât să descopere motivele reale din spatele morții sale.

 

3. PARIS POLICE 1900 - Paris 1899. Crime, șantaj, revolte, conspirații, lovituri de stat - bun venit la Belle Epoque. Când șeful poliției Louis Lepine este rechemat urgent pentru a restabili ordinea la Paris, deși era ieșit la pensie, tragica descoperire a corpului dezmembrat al unei tinere femei într-o valiză plutind pe Sena, îl stimulează pe un tânăr și ambițios detectiv, Antoine Jouin, să intre în acțiune.

 

4. MOSCOW NOIR - 1999, Moscova este capitala Estului Sălbatic. Un schimb nevinovat îl aruncă pe bancherul suedez Tom Blixen într-o bătălie între milionari, oligarhi și armatele lor private. În timp ce dușmanii și ucigașii ies la iveală ca niște păpuși Babushka, Tom trebuie să se bazeze pe inteligența sa pentru a supraviețui - fugind de pericole imprevizibile, dar și de ceva mult mai profund: trecutul său, care abia începe acum să iasă la suprafață.

 

Intru-un interviu pentru ApropoTV.ro, Axel Gallant, Vicepreședinte M7 (companie care face parte din Canal+ Group) pentru Ungaria și România a declarat:

"Am colaborat cu StudioCanal, unul dintre liderii europeni în producția și distribuția de filme și seriale. De asemenea, am decis să facem acest conținut disponibil prin satelit și OTT, pentru că românii se uită tot mai mult la conținut TV pe orice tip de dispozitiv smart. Titlurile noastre exclusiv europene vor putea fi vizionate la TV, desigur, dar și prin intermediul aplicației noastre, pe smart TV, tablete, smartphone-uri, precum și PC-uri, permițându-le românilor din România, dar și din străinătate să se bucure deFocus Sat TV.

Aceste seriale vor fi disponibile pentru vizionare atât în direct pe postul TV, cât și în sistem video on demand direct din aplicatia Focus Sat, în cazul în care ați ratat un episod/sezon. Biblioteca video va crește săptămână după săptămână, cu episoadele nou lansate.

In 2021 vom difuza aproximativ 13 seriale, dintre care 9 fiind exclusiv pe Focus Sat TV. Și această cifră va crește în 2022, cu titluri noi pe care le avem în vedere. Obiectivul nostru este, desigur, să atragem clienți noi, care caută conținut nou / exclusiv / de calitate.

Ne-am îmbunătățit site-ul, oferind noi servicii, de exemplu simplificând procedura online de reîncărcare (a abonamentului, n.r.). În curând vom lansa un nou receptor de satelit și mai avem încă multe care vor urma. Dar, în principal, strategia noastră va fi concentrată pe conținut / canalul nostru propriu, precum și pe serviciul OTT / utilizare neliniară."

 

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces pe poziția nr. 1 din grilă în ambele oferte cu și fără abomanent, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare.

 

Pagina oficiala Focus Sat TV https://www.focussat.ro/focus-sat-tv/

 

Sursa - https://www.apropotv.ro/axel-gallant-focus-sat-tv-va-ofer...

 

Daca si Focus Sat, care in Romania are o mana de abonati, a ajuns sa investeasca in continut si in mod particular in continut premium si in premiere tv, cred ca orice alt comentariu este inutil.

Daca as fi reteaua #1 as iesi cu punga pe cap din casa.

1 Răspuns 1

Vio73
#StarMember
Faptul că și ei investesc în conținut, obligă oarecum concurența să fie un pic mai ,,atentă" și acest lucru nu poate fi decât benefic pentru piață. Probabil că vor ajunge să facă și ei ceva, dar nu se știe când, mai ales că este cunoscut faptul că ei se mișcă de regulă mai încet la unele capitole.