anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Counterpoint Research - In Aprilie 2020 Huawei a surclasat Apple si Samsung

FaraUnID
Campion certificat

Conform celor mai recente date furnizate de Counterpoint Research, Huawei a depășit Samsung în luna aprilie 2020, cumulând o cotă de 19% din piața globală de telefoane inteligente. De ajutor pentru obținerea acestui rezultat au fost și eforturile susținute de creștere a cotei de piață în China, cu ajutorul aparatului de propagandă al partidului comunist chinez, care a scos la luptă cartea patriotismului-naționalist, într-o încercare aparent reușită de impulsionare a vânzărilor.

 

În paralel, cota de piață a Samsung în aceeași lună a scăzut la aproximativ 17% din cauza blocajelor induse de măsurile de carantină COVID-19 impuse în piețe cheie precum cea din India, America Latină, părți din Europa și SUA. În mod inevitabil, blocajele au redus și vânzările seriei Galaxy S20.

 

Deși cota de piață crescută de circumstanțele favorabile reprezintă o schimbare binevenită pentru Huawei, compania așteaptă în continuare o scădere cu 20% a vânzărilor în 2020, din cauza interdicțiilor comerciale impuse de SUA și a lipsei serviciilor Google pe dispozitivele comercializate.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-smar...

 

Pe principiul si batut, si cu banii luati, pus la colt pe coji de nuca, aratat cu degetul, acuzat de spionaj, dar tot tin capul sus!

3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Cu siguranta piedicile au fost mai degraba un impins din spate.. ca au muncit si mai mult.. ii admir pentru asta.. nu as trece la Huawei, dar, ii admir.. Sau, cine stie, poate nu inca.. :))

Miha_Z
#StarMember
Frumoasa crestere. In sfarsit o veste buna si pt ei.

FaraUnID
Campion certificat
Conform unui nou raport Counterpoint Research, vânzările de smartphone la nivel global au început să își revină în luna mai. Chiar dacă nu suntem la același nivel precum anul trecut, începe să apară din nou concurență reală. Huawei este din nou lider de piață, compania chineză fiind responsabilă pentru 19,7% din totalul dispozitivelor vândute la nivel mondial. Samsung a recuperat însă teren, probabil datorită noilor modele Galaxy A, acaparând acum 19,6% din piață. Următoarele câteva locuri sunt ocupate de cele mai proeminente companii din industrie. Apple se menține pe poziția a treia cu 13% din totalul smartphone-urilor vândute în luna mai, fiind urmat de Oppo, Xiaomi și Vivo, toate cu 8%. Se pare că în curând vom vedea o luptă pentru locul al patrulea mondial. Dintre cele trei companii care țintesc spre acest loc în clasament, probabil că Vivo este în dezavantaj, întrucât nu are o prezență mondială. Restul companiilor s-au luptat pentru restul de 23% din piață. Aici intră toate brandurile cunoscute precum LG, Sony, Nokia, OnePlus, dar și cele mai mici. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/huawei-este-cel-mai-mare-producator-de-telefoane-din-lume-doua-luni-la-rand-19149340/