anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concept Xiaomi Mi MIX Alpha 2

FaraUnID
Campion certificat

Dupa Xiaomi Mi MIX Alpha despre care s-a discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2098150-xiaomi-mix-alpha-noul-super-telefon-xiaomi , cei de Xiaomi lanseaza Mi MIX Alpha 2

 

Originalul Mi MIX Alpha propunea ceva nemaivăzut până acum: „îmbrăcarea” telefonului în ecran pe toate părțile. Ecranul pornește de pe partea din spate, de lângă cameră și se termină abia pe partea opusă a camerei, după ce acoperă cele două laterale și partea din față. În afară de un mic spațiu de lățimea camerelor, tot telefonul este un ecran continuu.

 

Compania nu a mai adus pe piață acest model, însă ar putea să lanseze în viitor un Mi MIX Alpha 2, care adoptă o idee similară, însă ancorată mai mult în realitate. Deja am văzut elementele acestui telefon și pe alte modele ale altor companii, deci ar fi complet realizabil un produs finit de acest gen. Ecranul principal, ar putea fi de tip cascadă, care să acopere și lateralele, iar pe partea din spate, jumătate de telefon ar putea fi acoperit cu un ecran secundar.

 

 

De ce ar face Xiaomi asta? Pentru a scăpa în primul rând ce camera frontală. Dacă ai un ecran pe partea din spate, poți folosi camera principală pentru autoportrete. Dar și camera de pe conceptul Mi MIX Alpha 2 este una neobișnuită. Am mai văzut în trecut desenele de proiect ale telefonului, dar acum putem vedea exact cum ar putea arăta acesta, întrucât Concept Creator și LetsGoDigital au realizat un model 3D care ni-l prezintă din toate unghiurile.

 

Se pare că cei de la Xiaomi și-ar dori să dezvolte o un telefon care funcționează într-o manieră similară cu o cameră foto compactă. Astfel, aceasta ar avea un singur senzor și un singur obiectiv. Atunci când camera nu este folosită, aceasta este plată, de grosimea telefonului. Când o folosești, obiectivul se poate extinde pentru a face zoom. Astfel, renunți și la nevoia de a avea camere multiple și oferi și o performanță unitară pe toată distanța focală a obiectivului, fără diferențe între calitatea senzorilor și obiectivelor.

 

Chiar dacă Xiaomi ar prezenta Mi MIX Alpha 2 cândva în cursul anului 2020, probabil că nu îl vom vedea pe piață prea curând. Conceptul Mi MIX Alpha 1 era programat să coste undeva aproape de 3.000 de dolari americani, iar disponibilitatea lui trebuia să fie limitată. Având în vedere sistemul avansat de cameră și tehnologia nouă care ar trebui dezvoltată pentru a integra toate aceste componente într-un singur dispozitiv, probabil că un Mi MIX Alpha 2 ar costa tot cam atât.

 

S-ar putea ca un astfel de proiect să fie însă înlocuit cu dispozitivele cu ecrane pliabile, care încep să prindă tracțiune în piață. Deja Samsung, Huawei și Motorola au lansat câte una sau chiar două generații de astfel de dispozitive, iar anul viitor mai multe companii, printre care și Xiaomi, sunt așteptate să intre pe acest nou segment de piață.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/xiaomi-mi-m...

 

1 Răspuns 1

Jay
Campion certificat
Cred ca se chinuie tare mult sa gaseasca ceva ce nu s-a mai produs, vazut, auzit, etc... Nu cred ca as iesi cu asa ceva pe strada, daca as avea..