anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Clienții Orange și Vodafone se pot bucura acum de apelare HD între rețele

Anonim
Neaplicabil
Dupa o perioada destul de îndelungată de teste se pare ca de astăzi toți clienții Vodange (cum îmi place mie sa spun la Vodafone + Orange) se pot bucura de calitate HD a apelurilor între aceste doua rețele, dacă folosesc terminale compatibile și se afla în aria de acoperire 4G și au activ VoLTE.
Este pentru prima oara când avem interconectare de înaltă calitate pe voce între operatorii mobili.
18 Răspunsuri 18

Viocat
Senior certificat
Bine de stiut o sa incerc cu un abonat vodafone sa vad cum merge.

Anonim
Neaplicabil
Dacă ai un terminal de generație noua ar cam trebui sa afișeze iconita HD în apel. La Samsung-uri afișează și se poate vedea și în service mode codecul de 12.65.

Anonim
Neaplicabil
La mine merge in HD catre orice destinatie Vodange. 🙂

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Genial! O singura problema mai avem de rezolvat: semnalul. :))
Client Orange

Vio73
#StarMember
E foarte bine dacă s-a reușit și această performanță! Să sperăm că apar din ce în ce mai multe vești bune, inclusiv legate de extinderea rețelelor 5g în mai multe orașe și zone sau măcar 4g+ cam peste tot. Mulțumim de info!

Pololică
#StarMember
Bine de stiut, dar am facut o proba pe un numar de Lyca (Orange-Lyca) si pe numarul Lyca imi aparea HD (evident, Lyca 3G, Orange VoWiFi). Sa speram ca vom avea aceeasi calitate catre toate retelele.

Anonim
Neaplicabil
Cel mai bine este sa se verifice codecul in service mode, daca este posibil. Pentru numerele portate uneori apare eronat HD si intre retelele care nu sunt interconectate in acest fel deoarece iti da acel semnal de avertizare pentru o secunda si unele aparate interpreteaza gresit. :) Mai este si optiunea, desigur, de a verifica diferenta audio dintre apelul clasic si cel HD.

FLo1
#StarMember
Povestea HD-voice nu e nouă, chiar veche de ceva ani. Dacă unii au descoperit-o ulterior e doar de bine (decât prea târziu). Deci cât ai Volte sau VoWIFI activat, HD-voice este asigurat.

Anonim
Neaplicabil
Mai am o noutate : am apelat un prieten aflat în roaming cu contract Vodafone și în continuare s-a menținut codedul HD. Verificat inclusiv în service mode.

Anonim
Neaplicabil
@FLo1 ceea ce zici tu este valabil doar pt clienții din retea, acum este interconectare HD, care e altceva.

FLo1
#StarMember
@simple_dreams: dacă poți beneficia de serviciile Orange fără a fi client Orange, atunci chiar ar fi o noutate. În 2 săptămâni îți voi confirma dacă HD-ul se menține în roaming ca și client. Din câte îmi amintesc, anii trecuți nu era HD în roaming pt clienți Orange. De restul nu eram interesat.

Anonim
Neaplicabil
Atata timp cat te conectezi in roaming cu cartela SIM Orange/Vodafone pe una din retelele lor din alte tari iti va functiona. De exemplu apelezi din Orange un client Vodafone aflat in roaming in Vodafone HU vei avea codec HD. Daca clientul intra pe Telenor, vocea va avea codec standard. S-a implementat HD intre Vodange pentru toate subsidiarele. 🙂

FLo1
#StarMember
@simple: Voi fi conectat prin Orange FR și cu siguranță voi apela VodafoneRO sau numere de fix din RO.

Anonim
Neaplicabil
Asa da, ar trebui sa functioneze HD.