anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt primele telefoane Huawei care primesc actualizare la EMUI 10.1?

Razvan
#StarMember

Huawei a anunţat alături de noua serie Huawei P40 şi noua versiune de software EMUI 10.1, care vine cu o serie de noutăţi şi îmbunătăţiri. Se pare însă că noile telefoane nu vor rămâne pentru mult timp singurele modele care au acces la această nouă versiune software, compania confirmând deja primele dispozitive care stau la rând pentru update. Cum era de aşteptat, acestea sunt printre cele mai recente disponibile.

 

Cel mai recent anunţ legat de EMUI 10.1 spune că noul sistem de operare bazat pe Android 10 va fi lansat pe cel puţin 30 de modele de smartphone-uri Huawei (şi probabil şi Honor). Uitându-ne la acest număr, pare să fie similar cu numărul de dispozitive care au primit anul trecut şi în primele câteva luni din 2020 actualizarea oficială la EMUI 10, deci putem presupune că majoritatea telefoanelor din ultimii doi ani vor face trecerea la noua versiune, fie că este vorba despre dispozitive high-end sau din gama ieftină.

 

Primele modele care fac trecerea sunt însă cele mai recent lansate. P40 şi P40 Pro vin cu EMUI 10.1 preinstalat, deci următoarele la rând vor fi Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, P30, P30 Pro şi modelul pliabil Huawei Mate X, lansat în toamna anului trecut, exclusiv în China. Putem presupune că versiunea finală a lui Huawei Mate Xs vine cu EMUI 10.1, sau probabil că va primi update la scurt timp după lansarea oficială din Europa.

 

Printre noutăţile pe care EMUI 10.1 le oferă, Huawei a amintit Multi-Window, o funcţie similară cu ceea ce oferă şi Samsung de multă vreme pe TouchWiz/Samsung Experience/One UI, care face interfaţa să pară mai apropiată de cea a unui computer, Multi-Device Control Panel, care poate controla mai multe dispozitive Huawei din casă dintr-un meniu rapid, serviciul de chat video MeeTime şi nu în ultimul rând, noul asistent cu AI „Celia”.

 

Celia nu va fi însă disponibil în toate regiunile. Primele ţări care primesc acces la asistentul virtual vor fi Anglia, Franţa, Spania, Mexic, Chile şi Columbia, urmând ca în viitor să se dezvolte şi în restul ţărilor unde telefoanele Huawei sunt vândute în mod oficial.

 

https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/care-sunt-primele-telefoane-huawei-care-primesc-actualizare-la-emui-10.1-19039727/

 

Abia aștept noul Emui 10.1 pe P20 pro.

15 Răspunsuri 15

Nina_1
Junior
Sper. Altfel îi bai