anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Brandul de electrocasnice Fram a fost lansat oficial în România şi vine cu garanţie de 6 ani

delfinas
#StarMember

"In luna mai a acestui an anunţam că cel mai mare distribuitor local IT&C, Network One Distribution (NOD), vrea să readucă în atenţia românilor marca de frigidere Fram (aceasta a fost produsă în perioada anilor 1960 – 1970).

 

Se pare că cei de la NOD s-au gândit la un concept mult mai complex, astfel că Fram este în fapt un brand pentru o gamă întreagă de electrocasnice. Vorbim de peste 30 de electrocasnice, de la combine frigorifice, frigidere, maşini de spălat rufe sau maşini de spălat vase, până la cafetiere, maşini de făcut pâine, fierbătoare, grătare electrice, espressoare sau aspiratoare verticale.


ADVERTISING

Sloganul noului brand va fi “Din trecut, în prezent” şi vor exita 4 game diferite: retro, clasic, color şi modern.

“Cand spui FRAM, spui retro-future. Spui design ergonomic şi tuşe elegante. Spui melanjul dintre trecut şi prezent, dar şi viitor care ştie să valorizeze trecutul, fără să-şi piardă gustul pentru inovaţie şi pentru mâine. Când dorinţa de regăsire a identităţii naţionale este un trend imposibil de ignorat, e important să încurajăm brandurile valoroase şi design-ul local, să demonstrăm că România este în continuare capabilă să creeze, să distribuie şi să comercializeze produse de calitate.”, a declarat Iuliana Stănculescu, Division Manager NOD – Divizia Electrocasnice.

 

Pentru un plus de seriozitate, brandul Fram beneficiază şi de o campanie legată de garanţie, astfel că oricare dintre electrocasnicele Fram achiziţionate până pe 31 decembrie 2021 beneficiază de o garanţie completă de 6 ani.

Electrocasnicele Fram sunt deja în ofertele câtorva retaileri din ţara noastră. Mai multe detalii despre produse găsiţi şi pe framelectrocasnice.ro"

 

SURSA: https://gadget.ro/brandul-de-electrocasnice-fram-a-fost-l...

 

Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte sau au auzit de frigiderele FRAM, dar mie vestea asta mi-a trezit niste amintiri despre frigiderul bunicii... 🙂


Ma bucur ca a revenit un brand foarte cunoscut acum niste zeci de ani. Fireste ca modelele respecta cerintele de acum, dar s-a pastrat din designul care le-a consacrat, cu margini rotunjite si culori vesele. Sloganul noului brand va fi “FRAM din trecut, în prezent” S-a largit si oferta de produse, nu vor fi doar frigidere.


Consider ca si garantia de 6 ani e un avantaj si o incredere in produsele FRAM.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Fram este un brand destul de popular în timpul copilăriei mele, dar nu cred să aibă vreo legătură cel actual cu cel de atunci, în afara denumirii. Totuși este destul de interesant că cineva s-a gândit să reînvie acest brand, care răscolește oarecum trecutul unora dintre noi!

delfinas
#StarMember
NOD a readus in prim-plan si Pegas. E o idee inteligenta sa se foloseasca de branduri cunoscute, modernizandu-le.

FaraUnID
Campion certificat
Si alte "brand-uri romanesti" precum Allview, Vonino, Utok, Eboda, etc, la momentul lansarii ofereau 5 ani garantie. Asta pana s-a ajuns in punctul in care 9 din 10 produse comercializate sub acele "brand-uri romanesti" ajungeau in service in perioada garantiei. Si pentru ca erau "brand-uri romanesti" nu existau piese OEM sau after market pentru ele. Prin urmare acele produse nu puteau fi reparate si trebuieau inlocuite. Singurele electronice / electrocasnice vandute in Romania cu 5 ani garantie si care s-au dovedit a fi adevarate tancuri dpv al functionalitatii si al durabilitatii, au fost cele sub brand Daewoo (adica cele coreene nu trucismele de astazi), undeva pe la inceputul anilor 2000.

Neaplicabil
"Fram, ursul polar." :)) Da, imi aduc aminte. Si cu toate ca noi am avut un Arctic la vremea aceea, inca imi amintesc de brand-ul Fram de frigidere de pe vremea raposatului. Ce sa zic? Sa fie intr-un ceas bun. Cu sau fara cuc. Si sa nu aiba aceleasi probleme de fiabilitate, cum zicea si FaraUnID, precum celelalte brand-uri de renume romanesc.