anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

BlackBerry va lansa un telefon cu 5G

FaraUnID
Campion certificat

Compania a anunțat că în 2021 ne putem aștepta la un nou smartphone BlackBerry, cu hardware dezvoltat de o subsidiară Foxconn.

 

Abia am trecut de jumătatea lui 2020, deci probabil că va mai dura o perioadă până când vom afla primele vești despre noul telefon BlackBerry. Singurul detaliu pe care îl avem despre acesta este că va fi unul cu conectivitate 5G. Dar în 2021, acest lucru nu va mai fi nimic special, întrucât toate telefoanele, de la cele ieftine, la cele mai scumpe, sunt așteptate cu conectivitate 5G.

 

Anunțul vine de pe site-ul OnwardMobility, o companie de securitate în domeniul mobil din Statele Unite, care își unește forțele cu BlackBerry pentru dezvoltarea de noi telefoane. Se pare însă că OnwardMobility va oferi doar partea de securitate, în timp ce BlackBerry va dezvolta software-ul. Partea de dezvoltare hardware a telefoanelor BlackBerry va cădea în ograda FIH Mobile, o subsidiară a companiei taiwaneze Foxconn.

 

În afară de aceste detalii, nu există informații despre configurația hardware, despre software-ul care va rula pe telefoane sau alte astfel de detalii. Dacă ar fi să pariem, probabil că noile modele BlackBerry vor fi echipate cu o tastatură fizică, cu aplicații de securitate avansate, integrare cu soluții de business și cu specificații probabil nu de top. Modelele BlackBerry produse de TCL din ultimii câțiva ani sub brandul BlackBerry costau cât modelele flagship ale momentului, dar ofereau doar specificații de medie. Ne așteptăm ca această tradiție să continue.

 

Modelele BlackBerry au fost întotdeauna dispozitive de nișă, deci construite în mai puține exemplare decât multe dintre modelele populare de pe piață, astfel, iar complexitatea construcției este accentuată de prezența de tastaturii fizice. Aceste aspecte ar putea duce la creșterea costurilor de producție.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/blackberry-...

 

Da, ne place, ne place, ne place place place! In momentul in care am citit aceasta stire parca s-au deschis cerurile, iar un grup de ingeri au strigat in cor ALELUIA!

 

Blackberry, make THE smartphone great again!

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember & June's Problem Solver
BlackBerry... acele telefoane mari si late pentru ca aveau tastatura Qwerty?? ..amintirile ma chinuiesc.... Oricum daca se relanseaza ar fi interesant de vazut o evolutie a lor, mai ales si in 5G.

Jay
Campion certificat
Ar face bine sa mai miste si ei ceva.. eu m-am dezlipit greu de al meu, dar, n-am avut de ales, era prea in urma.. Poate reusesc sa scap pana la urma si de cei 2mb pe care-i am de multi ani in My Orange..

FaraUnID
Campion certificat
Blackberry este sinonim cu tastatura QWERTY si ar fi pacat sa renunte la ea in detrimentul unui ecran full touch.

DanielaH
Moderator
Dacă nu mă înșel, BB nu a mai lansat niciun telefon de prin 2018. M-aș bucura foarte tare să revină în forță, cu tot cu faimoasa lui tastatură QWERTY 🙂

Vio73
#StarMember
E bine că trec și ei la 5g, pentru că este un brand care a entuziasmat mulți utilizatori în trecut și poate s-o mai facă și în viitor, dacă ține pasul cu tehnologiile noi.

FaraUnID
Campion certificat
Un interviu cu Peter Franklin, CEO OnwardMobility, compania de securitate care va produce in colaborare cu Blackberry viitorul smartphone Blackberry 5G https://www.youtube.com/watch?v=aQ2meJyXI3k Din cate spune Peter Franklin, viitorul Blackberry 5G va avea tastatura fizica (pe langa touchscreen) dar o tastatura fizica noua, regandita de la zero. De asemena viitorul smartphone BlackBerry va pune accent si pe partea de camere foto / video, capitol la care BB nu a excelat niciodata, plus performanta acumulatorului.