anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Black Friday 2020 aka Black Fraier Day

FaraUnID
Campion certificat

Black Friday - Expresia la al carei auz foarte multi intra in fibrilatii, vrea sa aduca si anul acesta oferte si reduceri nemaivazute pe paliurile mioritice.

 

Ce este Black Friday? Black Friday este denumirea comerciala a zilei care urmează după Ziua Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun.

Deoarece Ziua Recunoștinței este a patra zi de joi din noiembrie, in mod firesc Black Friday este ultima zi de vineri din luna Noiembrie.

Prin definitie Black Friday este ziua cu cele mai mari reduceri din an, dar, deorece traim in Romania si ne comportam ca atare, se vedem cine a furat startul si ce oferte "fantastice" avem printre bisnitarii din IT&C-ul de la noi.

 

In momentul de fata Flanco deruleaza propiul Black Friday, https://www.flanco.ro/black-friday-2020/ campanie in care au pe taraba, printre altele:

  • Samsung Galaxy Note 20 5G in varianta 256GB cu 8GB RAM la pretul de 3899 lei;
  • Huawei P40 PRO 256GB cu 8GB RAM la pretul de 3499 lei;
  • Samsung Galaxy A51 128GB cu 4GB RAM la pretul de 1099 lei;
  • Huawei P40 Lite 128GB cu 6GB la pretul de 999 lei;
  • Oppo A72 128GB cu 4GB RAM la pretul de 999 lei (1000 lei pentru un telefon cu 4GB RAM, in 2020!!!);

 

Cel mai ieftin laoptop in oferta Black Fridat 2020 la Flanco este un HP 15S-EQ0002NG, AMD Ryzen 3, 4GB RAM DDR4, SSD 256GB, AMD Radeon Vega 3 Graphics, Windows 10 Home la pretul de 2099 lei.

 

Cea mai ieftina tableta este o petarda de Allview AX503 cu 8GB, 1GB RAM, Android 8 si modem 3G la pretul de 239 lei.

Evident ca foarte multe produse au stoc ZERO inca de la lansarea promotiei, scopul principal fiind acela de indexare in Google si de a aduce trafic pe site, in speranta ca poate cumperi altceva daca tot te-au adus in site.

 

Cu mici exceptii preturile practicate de Flanco si al lor Black Friday aniversar, sunt foarte apropiate de perturile practicate in momentul de fata de Altex, acesta din urma neavand activat Black Friday.

 

Si daca tot discutam de Altex, acestia sunt in bloc-start https://altex.ro/black-friday/pag/ si mai mult ca sigur vor avea Black Friday toata luna Noiembrie, pentru ca asa a fost si in ani trecuti.

 

Daca se intampla sa gasiti astfel de oferte "colosale" , impartasiti-le si cu noi, muritorii de rand!

10 Răspunsuri 10

Jay
Campion certificat
Cam scump cel mai ieftin laptop.. Si restul prețurilor mi se par mai degrabă ofertele curente, nici vorba de reduceri..

Vio73
#StarMember
Probabil că le mărește un pic prețul înainte și apoi spune că au reduceri colosale. An de an se cam întâmplă treaba asta pe la majoritatea. Rareori găsești o ofertă ok, dar nu neapărat de black friday!

FaraUnID
Campion certificat
Din pacate, cam asta inteleg bisnitarii de la noi prin Black Friday: Daca pretul unui produs a gravitat pe tot parcursul anului in jurul sumei de 100 lei, de Black Friday pretul produsului respectiv va fi umflat pana la 150 lei din care se va aplica o reducere de 20%. In acest fel pretul special din oferta de Black Friday va fi de 130 lei. Practic, de Black Friday-ul mioritic un produs care pe tot parcursul anului s-a vandut cu 100 lei, ajunge sa fie vandut cu 130 lei. Condoleante celor care musca momeala!

FLo1
#StarMember
Cand Black Friday este lunar si nu anual, cand in loc de reducere de preturi ai de fapt o revenire la normalitatea retailer-ului a pretului umflat, cand tot ceea ce iti ofera ca avantaje este de fapt poveste fara valoare, cand tot procesul de vanzare este de fapt o "impachetare" in stilul marmotei a aceluiasi produs (adica nimic nou sub soare). Totul pentru ca romanul comerciant doar asa stie sa vanda: prin insusirea lipsita de etica dar corecta in "hartii" a tranzactiilor financiare.

Vio73
#StarMember
Ei profită doar de naivitatea unora care nu sunt deloc atenți la prețurile din piață și sunt atrași ca un magnet de ,,mirajul " reducerilor care au loc în perioada amintită, dar fără să se uite că, de fapt, prețurile pot fi mai mari sau la fel ca în tot timpul anului.

FaraUnID
Campion certificat
Iata si Altex-ul a furat start-ul cu propria campanie de Black Friday https://altex.ro/promo/black-friday/ fara sa ofere nimic spectaculos, doar preturile standard medii din piata. Probabil au baut din aceeasi cana din care au baut si cei de la Flanco dar fara sa o spele. Anul acesta Altex se lauda de Black Friday cu: - telefon Huawei Y6P - 549 lei; - tableta Lenovo Tab M10 - 599 lei; - bratara de fitness Huawei Band 4e - 85 lei; - smatwatch Amazfit Bip s - 261 lei; - laptop (cu pretentii de gaming), Asus TUF FX505DT-HN482 2999 lei;

lGp
Începător
de departe, una dintre cele mai mari tepe de black-friday este .. ati ghicit...Orange Romania. fiind dumnica seara, suparat ca telefonul meu are o ditamai crapatura in ecran de 2 zile, imi aduc aminte ca i-am luat fiicei, in urma cu maxim o luna, o luna jumatate, un samsung A71 cu 1450 lei. Ce mi-am zis? "Fraiere, e black - friday, iti iei un telefon ca al copilului, mai ieftin cu cel putin 100 de lei, si arati neveste cine e seful in casa..." intru pe site la orange, ud la gandul ca am vreo 75 de euro in puncte thank-you, vechime 20 de ani, abonamentul fara perioada contractuala...ce mai...nu aveam cum sa gresesc... ei, surpriza. Orange Romania, in marea sa inteligenta, considera ca la prelungirea abonamentului meu de 7 euro, trebuie sa platesc pe A71....1900 de lei, cu prelungire contract pe 2 ani, si dupa scaderea a aproape 350 de lei in puncte thank you.... Ma oameni buni, voi sunteti intregi la cap? Vodafone scrie pe mine, incepand de saptamana viitoare. si spalati-va pe cap cu ofertele voastre

FaraUnID
Campion certificat
Lasati ca nici cu altii nu mi-e rusine: - La eMag un Huawei P20 Pro vandut cu 5319 lei in conditiile in care aceste este un telefon de maxim 2000 lei; - La Germanos un Huawei P40 PRO vandut cu 4549 lei in conditiile in care pe Altex pretul este de cca 3000 lei;

Diana
Cunoscător
@FaraUnID Huawei P20 Pro azi este 2449 la emag , dar citind ce s-a mai scris si anul trecut in aceeasi perioada ma ingrozesc ''reducerile'' black friday , anul acesta un telefon vechi de doi ani (care pe olx e 1000-1200 lei ) sa coste 5319 E bine sa avem cat mai multe preturi evidentiate pentru la anul

Roxy_3
Explorator entuziast
Black friday a fost de fapt o noapte a fraierilor in adevaratul sens al cuvântului