anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

AVOD HBO Max - Noul plan tarifar HBO MAX sustinut de reclame

FaraUnID
Campion certificat

Conform Bloomberg, AT&T intentioneaza sa introduca - experimental si in prima faza in Statele Unite - un nou plan tarifar pentru serviciul HBO MAX si anume pachetul AVOD (advertising-based video on demand) HBO MAX.

 

HBO Max a fost lansat, de ceva timp, in mai multe tari ca inlocuitor al serviciului HBO GO iar pretul abonamentului este de cca 15$ lunar, asa cum am discutat aici https://comunitate.orange.ro/questions/2370233-hbo-max-inlocui-hbo-go-hbo-now

Conform unui comunicat AT&T serviciul HBO Max va fi lansat pana la finalul lunii iunie 2021 in 39 de tari din America Latina si Caraibe si in alte 21 de tari din Europa in a doua parte a acestui an, fara a se mentiona nimic despre Romania.

 

Tot incepand cu luna iunie 2021 este prevazuta lansarea in Statele Unite ale Americii a noul serviciu AVOD HBO Max, fara sa existe prea multe informatii pe aceasta tema. Cel mai probabil o lansare AVOD HBO MAX la nivel global va depinde foarte mult de impactul pe care il va avea acest AVOD in randul clientilor din SUA.

 

Pe langa principalul dezavantaj al acestui plan tarifar AVOD aka afisarea de reclame in cadrul platformei, anumite productii nu vor fi disponibile pentru abonatii AVOD HBO Max.

 

Reclamele vor fi publicate DOAR in cadrul acestui pachet AVOD fara a afecta utilizatorii pachetelor premium HBO Max, HBO GO sau pe posturile de televiziune HBO / Cinemax.

 

Ramane sa vedem daca acest AVOD HBO Max se va lansa si in Romania, cat de agresive / intruzive vor fi acele reclame si la ce pret va fi abonamentul lunar.

 

Un lucru este cert: Eu unul nu voi plati cca 15 USD sau 15 EURO pentru pachetul premium HBO Max fara reclame, din motive cat se poate de corecte.

2 Răspunsuri 2

ROMANIAC
Începător
Salut! Sint nedumerit. Care sint acele motive cat se poate de corecte? Multumesc!

FaraUnID
Campion certificat
In momentul in care HBO Max va intra pe piata din Romania, daca vor mentine pretul abonamentului la valoarea de 15 USD sau 15 Euro, va face ca pretul serviciului sa fie cam acelasi cu pachetul Netflix Premium. Evident ca fiecare platforma are plusrile si minusurie ei,dar, in mare parte: - HBO Max suporta maxim 3 streamuri vs Netflix Premium cu 4 streamuri - HBO Max NU suporta momentan 4K vs Netflix Premium unde ai 4K HDR - 15 euro lunar = 73 lei lunar x 12 luni = 882 lei / anual. Asta in coditiile in care, in Romania, salariul minim pe economie este de cca 400 euro / lunar In principiu, pe ambele platforme, publicul din Romania are acces la continut mai de mana a 2-a, dat fiind faptul ca in viziunea lor noi suntem o tara bananiera. Din propria experienta pot sa-ti confirm faptul ca, in cazul HBO Romania ceea ce promoveaza ei ca fiind premiera absoluta, a rulat in tarile vechine in urma cu cca 6 luni.