anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ASUS ROG Phone 3, pentru gamer-ul din tine

FaraUnID
Campion certificat

ROG Phone 3 nu este tocmai un secret. ASUS a menționat deja telefonul într-o manieră oficială, dar nu a oferit prea multe detalii despre acesta. Se pare însă că ne apropiem de o eventuală lansare, întrucât telefonul a apărut simultan și în fotografii reale pe site-ul TENAA din China, cât și în baza de date AnTuTu. Cum era de așteptat, acesta este unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piață, cu un scor record în aplicația de testare.

 

ROG Phone 3 promite o configurație de top, cu hardware adus la zi.

 

Deja ROG Phone 2 de anul trecut depășea multe dintre limitele pe care telefoanele din piață le aveau. Vorbim despre un ecran OLED la 120 Hz înainte ca această funcție să intre în „mainstream”. De asemenea, acesta oferea o baterie mare, multiple accesorii și încărcare foarte rapidă. Din păcate, alte aspecte precum camera foto erau sub așteptări.

 

Odată cu ROG Phone 3, ASUS ar putea să încerce să mai corecteze din aceste probleme. Vorbim despre un telefon cu display OLED de 6,59” cu rezoluție Full HD+ și rată de împrospătare de 144 Hz. Acesta ar putea fi cel mai performant display de telefon din piață la momentul lansării. Apoi, avem configurația care constă într-un chipset Snapdragon 865 cu 16 GB RAM, 512 GB stocare și un acumulator de 5.800 mAh. Din acest motiv, telefonul va fi destul de gros în comparație cu alte modele: 9,85mm.

 

Listarea de pe TENAA menționează și sistemul de trei camere. Camera principală va folosi un senzor de 64 megapixeli, în timp ce camera secundară va fi una de 13 megapixeli, probabil cu obiectiv ultra-wide. Cea de-a treia cameră ar putea fi una de adâncime. Camera frontală oferă rezoluție de 13 megapixeli.

 

Fiind vorba despre un dispozitiv de top, la capitolul conectivitate avem de a face cu 5G. Antenele telefonului se pot conecta atât la rețele Standalone, cât și la cele Non-Standalone. Astfel, indiferent de tipul conexiunii disponibile, ROG Phone 3 ar trebui să ofere performanță de top.

 

ASUS ROG Phone 3 Specificații:

  • Display: 6,6”, FHD+, OLED, 144 Hz
  • Procesor: Snapdragon 865 (octa-core)
  • RAM: 16 GB
  • Stocare: 512 GB
  • Cameră: 64 MP + 13 MP ultra-wide + ? MP
  • Cameră frontală: 13 MP
  • Card: da, microSD
  • Conectivitate: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5, USB 2.0 (Type-C)
  • Baterie: 5.800 mAh, încărcare la 30W
  • Altele: senzor de amprentă în ecran

Performanță peste limitele din prezent

 

Cu un scor de 646.310 puncte în testele AnTuTu, modelul ROG Phone 3 depășește cam oricare alt telefon echipat cu Snapdragon 865 din piață. Motivul pare să fie faptul că ASUS oferă opțiuni de overclocking pe acest model. Frecvența listată în testul AnTuTu este de 3,09 GHz, semnificativ mai mare față de 2,84 GHz. De asemenea, scorul ridicat este ajutat și de memoria rapidă LPDDR5 și stocarea UFS 3.0.

 

Nu este însă clar dacă ROG Phone 3 va folosi un sistem de răcire pasivă sau activă. În trecut, modelele ROG Phone ofereau un radiator cu o cameră cu vapori și un cooler extern. Lansarea este așteptată cândva în luna iulie, la un an distanță de lansarea ROG Phone 2.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/rog-phone-3...

 

Este destul de evident care este targetul acetui telefon: Gamerii! Nefiind gamer, pentru mine acest telefon nu reprezinta o atractie, dar trebuie sa recunoastem ca este o mica bestie. Desi nu vad logica gameing-ului, intr-un ecran de 6" - 7".

 

2 Răspunsuri 2

Jay
Campion certificat
Caracteristicile mi se par super.. nu sunt gamer, dar, si eu ma uit dupa ceva asemanator in general.. Pacat ca S10 n-are snapdragon.. dar, urmatorul telefon, probabil va avea.. 🙂

tomaciprian
Cunoscător
16 GB RAM...nici laptop-ul meu nu are atata.