anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

4G Rotary Cell Phone un telefon mobil aparte

FaraUnID
Campion certificat

 

4G Rotary Cell Phone este un telefon mobil cu 4G pe care poți forma numere de telefon folosind un disc rotativ.

 

Creatoarea acestui proiect este Justine Haupt, creatoarea proiectului Sky’s Edge. Aici, Haupt publică tot felul de proiecte software și hardware open source, iar 4G Rotary Cell Phone este unul dintre ele. De altfel, acesta nu este primul proiect de acest gen pe care îl dezvoltă. Anterior, aceasta a creat un telefon cu disc echipat cu un modem 3G, care putea fi dezvoltat și asamblat acasă. Acela folosea o carcasă realizată prin imprimare 3D. Era era mai degrabă un proiect Do It Yourself decât un produs finit.

 

Pentru modelul 4G, Justine Haupt încearcă să creeze ceva mai ușor de „vândut”. Este vorba despre un dispozitiv care va fi livrat într-o carcasă din plastic „turnat”, echipat cu display, port USB și chiar și un sistem de vibrații.

 

Printre caracteristicile modelului 4G Rotary Cell Phone, creatoarea lui menționează faptul că include un clopoțel mecanic. De asemenea, are un sistem de vibrații silențios și modern, un ecran e-ink și suport pentru adăugarea de contacte pe card SD.

 

Nu este clar cât va costa un astfel de dispozitiv. Justine Haupt speră ca până în septembrie să poată începe livrarea acestor produse către cei interesați. Cei care nu mai pot aștepta până în septembrie însă, pot comanda în continuare modelul 3G, pentru care Haupt cere 140 de dolari. Pachetul include însă doar placa de bază și carcasa, restul componentelor fiind standard și ușor de cumpărat din comerț.

 

Probabil că nimeni nu va folosi un astfel de dispozitiv în mod „portabil” și că nu va deveni telefonul principal al prea multor persoane. Totuși, 4G Rotary Cell Phone este un dispozitiv destul de interesant cât să capteze atenția în special pentru cei nostalgici după telefoanele fixe din secolul trecut.

 

Telefonul poate fi comandat de aici http://skysedge.us/unsmartphones/index.html

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/4g-rotary-c...

 

Mi-as lua un 4G Rotary Cell Phone doar ca sa merg cu el in cele mai de fitza locuri, sa-l las pe masa si eventual sa ma angajez si intr-o discutie telefonica de pe acest telefon.

 

4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Foarte tare asta.. Abia mai invata si cei mici din istoria telefonului :)) Ideea in sine este interesanta, dar, ca si produs finit.. si nu la costurile alea..

FaraUnID
Campion certificat
Ar fi bun in oferta de telefonie fixa o operatorilor: Un fel de fixo-mobil!

Miha_Z
#StarMember
Ce dragut este. Ne duce cu gandul la vechile telefoane fixe, numai ca acesta este in miniatura. Si mie mi-ar place unul. Cred ca as face cateva persoane invidioase. :))

FaraUnID
Campion certificat
Un asemenea telefon trebuie pus in valoare cu un sistem tip "maini libere" de tipul unui receptor de telefon clasic. Ceva pe roz si ai iesit cu fixu' in club sau la terasa!