anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange România îmbină inovația și arta într-un show inedit în Piața George Enescu din București, 20-22 mai

delfinas
#StarMember

Orange România organizează în perioada 20-22 mai 2022, în Piața George Enescu din București, un eveniment inedit, cu acces gratuit, în care inovația și arta sunt elementele centrale. Pasionații de tehnologie, dar nu numai, se vor putea bucura de experiențe VR și vor putea să devină, pentru câteva minute, piloți de raliu. Toate acestea sunt posibile prin rețeaua Orange, certificată de auditori independenți drept cea mai rapidă rețea din România*. Totodată, în cadrul evenimentului, Orchestra Simfonică București va susține un concert live.

 

În același timp, în cadrul Orange Expo, participanții vor putea alege să viziteze, cu ajutorul realității virtuale, Catedrala Notre Dame din Paris și să descopere acest simbol parizian și emblematic monument de arhitectură gotică, așa cum arăta înainte de 2019, sau să conducă de la distanță, prin intermediul rețelei 5G, o mașină pe un circuit din Franța.

 

În același timp, tehnologia și arta vor da viață unui conținut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii vor putea interacționa prin intermediul unei instalații video.

 

Experiența va fi completată de reprezentații artistice stradale, iar în zilele de 20 și 21 mai, Orchestra Simfonică București va susține un concert live de muzică clasică.

 

Intrarea este liberă, accesul publicului fiind permis în spațiul dedicat din Piața George Enescu începând cu ora 18:30.

 

“Pentru că Orange devine mai mare odată cu achiziția Orange Romania Communications, ne propunem să oferim pasionaților de inovație și artă o nouă experiență de neuitat. Timp de 3 zile, vom crea în Piața George Enescu un spectacol în care vom îmbina arta și tehnologia într-o manieră unică. Dacă în mod obișnuit asociem muzica clasică cu săli de concerte, de data aceasta, cei care vor ieși la promenadă pe Calea Victoriei se vor putea bucura de muzică clasică live, în aer liber, iar tehnologia ne va oferi multe momente surprinzătoare”, a declarat Mirela Bosoi, Head of Brand and Communication Orange România.

 

Orange sărbătorește alături de clienții săi, dar nu numai, un important pas în istoria sa. În luna septembrie 2021, Orange a finalizat tranzacția prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications. Cele două companii au obiectivul de a fi prima alegere pe piața serviciilor convergente din România și un partener de încredere pentru afaceri și administrația publică.

 

SURSA: https://newsroom.orange.ro/comunicate/orange-romania-imbina-inovatia-si-arta-intr-un-show-inedit-in-...

9 Răspunsuri 9

Razvan
#StarMember
Superb. Poate voi reuși să ajung la eveniment. Mulțumesc cu recunoștință 🙂

delfinas
#StarMember
Cu drag, Razvan!!! Eu cred ca e un eveniment interesant, in care se impletesc arta si tehnologia. Orange isi popularizeaza noile servicii, iar Orchestra Simfonică București o sa incante audienta. Stiind aceasta orchestra minunata, a carei fana sunt, pot sa va asigur ca va fi un concert placut!

Pololică
#StarMember
Interesant locul: Telekom si-a "prezentat" rebranduirea in acelasi loc si, daca retin, printr-o modalitate similara. Poate reusesc sa ajung (macar pentru Orchestra Simfonica Bucuresti, un proiect nebun care a dat rezultate printre melomani).

Razvan
#StarMember
Cosmote a adus pe Tiesto, în 2007. A fost minunat!

Vio73
#StarMember
Pentru doritori și cei care au această posibilitate, este o ocazie excelentă de a îmbina arta cu tehnologia. Mulțumim frumos!

BlackWolf
Senior certificat
Super, pare foarte interesant, poate ajung si eu acolo

And04
Senior
Super! Un eveniment dragut 🙂

GeorgianaD
Moderator

Salutare!

Iata cateva motive pentru care eu voi merge la spectacolul din weekendul viitor:
1. îmi plac evenimentele care reunesc oamenii;
2. afară se anunță vreme frumoasă;
3. imi place să cochetez atât cu arta, cât și tehnologia;
4. Orchestra Simfonică București va susține un concert live;
5. și nu în ultimul rând: de abia aștept să îmi reîntâlnesc colegii.

 

Voi ce planuri aveți în weekendul 20-22 mai? Ne vedem acolo?

delfinas
#StarMember
Georgiana, foarte bine argumentat!!! Și eu sper sa nu intervină nimic și să pot merge la acest eveniment.