anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange și-a schimbat numele de operator pe telefoane cu hashtag-ul #stamacasa

dnz
Explorator entuziast
În aceste zile vedem o mobilizare că niciodată pentru a ne proteja de Coronavirus şi într-un fel... de noi înşine. După multe zile de auto izolare sunt persoane care nu mai suportă şi vor să iasă la o plimbare, care ar putea provoca răspândirea de Covid-19. Vodafone şi Orange România au pornit o campanie pe cât de simple pe atât de genială.
Am descoperit în această seară ca afişajul de semnal şi nume de reţea care indică de obicei "Vodafone" sau "Orange" este acum "VDR #StamAcasa" şi respectiv "Orange #StamAcasa".
Sursa:
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/stamacasa-vodafone-si-orange-si-au-schimbat-numele-de-operator-pe-telefoanele-noastre?fbclid=IwAR0Xj5iTiwTfx_ZrJBYBQ1lxfnYlzDfwZYnA5I7wxRBsqR2rkDSs4Etex3Q
27 Răspunsuri 27

Vio73
#StarMember
Încă nu mi-a apărut, dar probabil că depinde de modelul de telefon. Oricum, #stau acasă!

Gianni
Cunoscător certificat
Nicăieri mu e mai bine ca acasă,numai că acum stăm cam forțat ,totuși tot răul va fi spre binele nostru. Avem și puțină zăpadă așa că nu prea e de stat pe afară pentru moment.

Florin_D
Cunoscător certificat
Nu știu dacă o să mai apară acel #stamacasa, la mine la Note 10+ nu apare 🙂 nu sufăr și nu mă deranjează... Oricum nu stau acasă penteu că cineva trebuie sa lucreze și de la birou, dar dacă totuși trebuie făcută o setare ceva și a reușit cineva să descopere, să ne împărtășească și nouă!

Vio73
#StarMember
Nici la mine n-a apărut, dar nu cred că e asta o problemă!

Florin_D
Cunoscător certificat
Vio73, clar nu este o problema... am dat si restart la telefon pentru ca si asa nu a mai vazut un restart de luni intregi 🙂 Am mai observat ca nici Ro-Alert nu a functionat pe telefonul meu desi pe al sotiei (tot un samsung), la ea au venit acele mesaje. Am citit ca pe telefonul meu nu trebuie sa fac absolut nici o setare, merge de la sine 🙂 Nici de asta nu sufar prea tare!

Vio73
#StarMember
Stai liniștit, că și la mine a venit RO alert și la soție și fată, nu.

Jay
Campion certificat
Văzusem undeva un comentariu ca daca pui telefonul in mod avion si-apoi revii, ar merge... nici la mine n-a mers, nicicum, dar, nu-i panica.. dacă ar merge doar la cei care au nevoie de un supliment de conștiință ar fi perfect.. 🙂

Vio73
#StarMember
Eu îl pun zilnic, chiar de câteva ori pe zi, pe modul avion.

Jay
Campion certificat
@Florin, în link-ul din subiect am văzut că sunt niste comentarii.. poate găsesti acolo ceva..

Florin_D
Cunoscător certificat
Jay, am incercat, dar se pare ca nu merge.... 🙂

Jay
Campion certificat
@Florin, sunt mai simandicoase telefoanele astea noi, mai greu de convins.. :))

Ascary
Campion certificat
Hey, va mai aduceti aminte cand existau logo-uri de vanzare si cumparam pentru 1-1,5 euro un logo cu Dinamo, Nokia, flaguri? Ce mici si prosti eram... :)))

Gianni
Cunoscător certificat
În ziua de azi sunt mulți care au nevoie de un supliment de conștiință. Poate se vor deștepta măcar acum în al 12-lea ceas și vor sta acasă cuminți.