anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition lansat în România

FaraUnID
Campion certificat

Xiaomi a anunțat și mult așteptatul Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.

 

Noua ediție a brandului combină elemente de design de la cele mai mari companii de automobile cu tehnologia avansată de trotinete electrice Xiaomi, oferind fiabilitate, stil și comoditate fără compromisuri.

 

Utilizatorii Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition se vor face cu siguranță remarcați, datorită accentelor de turcoaz și a inscripției AMG din zona roții din spate.

 

Noua trotinetă electrică este cea mai bună din clasa ei, atinge o viteză maximă de 25 km/h și are o autonomie de 45 km cu o singură încărcare. Designul nu este totul. Sistemele de siguranță sunt la cel mai înalt nivel. Trotineta are sistem dublu de frânare, cauciucuri gonflabile cu amortizoare și display integrat pentru o monitorizare completă. De asemenea, este pliabilă pentru a fi ușor de transportat și a ocupa un spațiu redus.

 

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition va fi disponibil în curând pe piața din România, începând de la prețul recomandat de vânzare de 3.899 lei.

 

Sursa - https://financialintelligence.ro/xiaomi-a-lansat-smartpho...

 

Cam mult 4000 lei daca ma intrebati pe mine, pentru ca nu sunt upgrade-uri substantiale comparativ cu modelul simplu Mi Electric Scooter Pro 2.

Cu 1000 euro poti sa-ti cumperi ceva pe 4 roti, ca de exemplu un model mai vechi de Polo, Lupo, Corsa si in care nu te ploua, nu te ninge, nu te bate vantul, ai portbagaj, poti transporta 4 persoane.

0 Răspunsuri 0